Pele u nikad većem životnom paklu, a za sve je krivo pranje novca od droge! (FOTO)
Foto: Fonet

legenda u agoniji

Pele u nikad većem životnom paklu, a za sve je krivo pranje novca od droge! (FOTO)

- Ljut sam i frustriran. Trebalo je da me oslobode jer sam nevin. Osuđen sam za pranje novca, a ne postoji nijedan dokaz protiv mene
Objavljeno:

Sin jednog od najboljih fudbalera svih vremena Pelea, četrdesetšestogodišnji Edinjo predao se policiji nakon što je žalbeni sud presudio da mora ići u zatvor zbog pranja novca zarađenog trgovinom droge.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Edson Čolbi do Našimento, kako mu je pravo ime, pre tri godine je osuđen na 33 godine zatvora zbog “pranja“ novca za narko-klanove.

Ipak, on je negirao optužbe, premda je priznao da je bio zavisnik od droge.

Njegovi advokati su uložili žalbu koja je delimično prihvaćena, pa mu je kazna smanjena na “samo“ 12 godina i 10 meseci. - Ljut sam i frustriran. Trebalo je da me oslobode jer sam nevin. Osuđen sam za pranje novca, a ne postoji nijedan dokaz protiv mene. Jedini argument za osudu je bilo moje prijateljstvo s nekim od osuđenih, a to nikada nisam skrivao - rekao je.

foto: Reuters

Osuđena su četiri muškarca među kojima je i lokalni kralj droge Ronaldo Duarte Barsoti, koji je dobio kaznu zatvora od 33 godine! Inače, sin čuvenog fudbalera je takođe bivši fudbaler koji je poslednjih godina radio kao trener golmana u Santosu, klubu koji je proslavio njegov otac. Inače, on je Peleov sin iz prvog braka u kojem je dobio još dve ćerke.

U drugom braku je dobio blizance, sina i ćerku, a iz vanbračnih veza ima još dve ćerke.

BONUS VIDEO: Ludačka završnica utakmice Partizan - Zadar!

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.