GROM IZ VEDRA NEBA! Zvezda našla napadača u Francuskoj - "zov" Lige šampiona je KLJUČAN
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

au!

GROM IZ VEDRA NEBA! Zvezda našla napadača u Francuskoj - "zov" Lige šampiona je KLJUČAN

Crveno-beli spremaju bombu na leto

Objavljeno: 19:31h

Crvena zvezda je nastavila pohod na titulu šampiona Srbije koja donosi direktno mesto u Ligi šampiona, a pošto su rivali trenutno na značajnom minusu, već se sanjaju veliki snovi.

Zimski prelazni rok jeste završen, ali crveno-beli već planiraju pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Zvezda je već dovela i Pitera Olajinku ove zime kao pojačanje na krilnoj poziciji, a on će se priključiti ekipi od leta, kada mu istekne ugovor sa Slavijom iz Praga. Na isti način dogovoren je transfer i Marka Stamenića iz Kopenhagena, pa će samo u ova dva igrača Zvezda imati dva ozbiljna pojačanja koja su igrala i u Ligi šampiona.

Međutim, Crvena zvezda je pikirala još jedno pojačanje u napadu.

Kako piše "Telegraf",u pitanju je reprezentativac Gruzije Žorž Mikautadze, koji igra za francuski Mec.

On je ove sezone na 24 utakmice u svim takmičenjima dao 12 golova uz šest asistencija. Takođe, ima i 13 utakmica za reprezentaciju Gruzije, gde je postigao dva gola.

Mikautadzeova trenutna procenjena vrednost na Transfermarketu je tri miliona evra. Ima čvrst ugovor sa Mecom do leta 2026. godine, pa bi crveno-beli morali da obezbede i obeštećenje za njegov dolazak.

Takođe, pored Mikautadzea, prati se i Žan Filip Kraso, povremeni reprezentativac Obale Slonovače, koji nastupa za Sent Etjen. I on ima odličnu sezonu u francuskoj Ligi 2, gde je na 20 utakmica postigao 11 golova i šest asistencija.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.