EKSKLUZIVNO! Ovu devojku pola Srbije optužuje da je rasista: Ironija je da Evertona teši Nikolić koji je do juče bio skins!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović/Instagram/jelena_polic7

Mišljenja su oprečna

EKSKLUZIVNO! Ovu devojku pola Srbije optužuje da je rasista: Ironija je da Evertona teši Nikolić koji je do juče bio skins!

Njen status na Fejsbuku posle incidenata na Banjici zapali je srpsku javnost, a priča o tome stigla je čak i do britanskih medija
Objavljeno: 20:56h

Danima već Srbija bruji o "slučaju Everton" kada je fudbaler Partizana bio izložen rasističkim uvredama od strane navijača Rada na Banjici i kada je on neprimerenom gestikulacijom reagovao što je izazvalo još veći nered.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

NAPAD NA RASNOJ OSNOVI! Nastao opšti haos, navijači Rada rasplakali miljenika Grobara! (VIDEO)

Stvar se dodatno pogoršala saopštenjem "građevinara" i njihovih fudbalera, a potom je Fejsbuk status funkcionerke i članice ženske ekipe Rada, Jelene Polić, dodatno rasplamsao strasti.

Posle poruke Evertona Luiza svaki Srbin mora da se srami zbog odvratnih scena na Banjici! (VIDEO)

foto: Facebook/Jelena Polić

Oglasili se i fudbaleri Rada! Everton je nas provocirao, a mi smo stavljeni na stub srama! (VIDEO)

On je podelio Srbiju, a priča o njoj i njenom statusu je čak stigla i do britanskih medija i izazvala veliku pažnju zapadne javnosti.

Ma idi ti druže u svoj lepi Brazil, tamo pokazuj svoje tamnopute prstiće... Sraman potez funkcionerke Rada! (FOTO) (VIDEO)

Everton je provocirao hvatanjem za međunožje?! Igrači Rada su sprečili veći izgred?! Ovo je skandalozno saopštenje FK Rad! (VIDEO)

Mi smo kontaktirali devojku koju pola Srbije optužuje za rasizam, u želji da čujemo njenu stranu priče.

Prošlo je nekoliko dana od dešavanja na Banjici i tvog statusa koji je ustalasao srpsku javnost, kakav je tvoj stav sada? Da li ostaješ pri njemu?

- I dalje mislim da ništa loše nisam napisala i da svi oni koji to karakteriši kao rasizam, oni prave od toga rasizam. "Tamnoputi prstići", po meni nije nikakva ni uvreda, niti bilo šta. Poenta mog statusa i mog mišljenja uostalom je bila da treba malo više da brinemo o sebi i našim ljudima nego da dozvolimo da nas bilo ko drugi provocira, bio to Everton ili neki drugi igrač, što uopšte nije bitno. Da ima karakteristika rasizma i da ja mislim da sam rasista, kako me ljudi predstavljaju, ja sigurno to ne bih napisala, nego bih bila mnogo grublja i koristila te neke rasističke reči, koje ni ne znam koje su.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.