"BOLJE DA JA UMREM, SAMO DA ON PREŽIVI, ON NAM JE JEDINA NADA!" Vremena je sve manje za zatrpanog fudbalera (VIDEO)
Tetka Kristijana Acua, Foto: Printscreen/YouTube/Dan Kwaku Yeboah TV, Simon West / Actionplus / Profimedia

drama ne prestaje

"BOLJE DA JA UMREM, SAMO DA ON PREŽIVI, ON NAM JE JEDINA NADA!" Vremena je sve manje za zatrpanog fudbalera (VIDEO)

Ako je Kristijan živ, sigurno je na izmaku snaga, pa se sa spasavanjem mora požuriti, ali tu ima dosta problema...

Objavljeno: 10:13h

Prošlo je punih šest dana od strahovitih zemljotresa koji su potresli južnu i centralnu Tursku i sever i zapad Sirije, a još se ne zna sudbina mnogih, uključujući fudbalera Kristijana Acua.

Igrač Hatajspora je navodno i dalje zarobljen ispod ruševina iako su prethodnih dana stizale oprečne informacije i dva puta se tvrdilo da je izvučen i prebačen u bolnicu. To, nažalost, nije bilo tačno, i Acu se i dalje nalazi pod ruševinama, ali pojedini mediji bar tvrde da je i dalje živ.

Kristijan Atsu, Kristijan Acu
foto: Simon West / Actionplus / Profimedia

U tom slučaju je sigurno na izmaku snaga, pa se sa spasavanjem mora požuriti, ali tu ima dosta problema, otkrila je Acuova supruga, Mari Klara Rupio:

- Acu je još uvek nestao, ne zna se gde je tačno, ali verujem da je još uvek živ. Molim se za njega. Podnela sam zahtev Hatajasporu, turskim vlastima, britanskoj vladi da osiguraju opremu. Oni ne mogu da idu duboko bez opreme, a vremena je sve manje - neutešna je Mari Klara.

O svemu se oglasila i porodica Kristijana Acua iz rodne Gane. Novinari su je posedili u naselju Ogbodžo u Akri. Acuova majka je pokojna, a njena mlađa sestra, Kristijanova 71-godišnja tetka je potpuno skrhana neizvesnošću:

- Za mene će biti bolje ako izgubim svoj život, a da Acu živi jer nam je on sve. On je naša jedina nada. Nisam mogla da spavam kada sam čula vesti. Sve vreme smo se molili - rekla je ona.

Oglasila se i Kristijana Acupijede, Kristijanova sestra koja je potpuno sluđena vestima koje dolaze sa svih strana.

- AKO ga je neko video, pa gde je onda? Nema ga. Patim, imam besane noći, nadam se da će ga pronaći - kazala je sestra bivšeg fudbalera Čelsija i Njukasla.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.