NAGOVEŠTAJ KRAJA STANKOVIĆEVE AGONIJE: Sampdorija dovela veliko pojačanje! (FOTO)
Dejan Stanković, Foto: EPA/Serena Campanini

potpisao do kraja sezone

NAGOVEŠTAJ KRAJA STANKOVIĆEVE AGONIJE: Sampdorija dovela veliko pojačanje! (FOTO)

Tim iz Đenove potvrdio da je Hese Rodrigez novi igrač tima

Objavljeno: 16:33h

Fudbaleri Sampdorije prolaze kroz pravu agoniju ove sezone. Tim iz Đenove nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli Serije A sa samo deset osvojenih bodova, a od kada je Dejan Stanković seo na klupu ekipa je upisala četiri poraza i jedan remi.

Ipak, nagoveštaj kraja agonije za srpskog stručnjaka desio se dolaskom velikog pojačanja. Stanković muku muči sa napadačima, pa ga je dolazak Hesea Rodrigeza verovatno veoma obradovao.

Sampdorija je i zvanično potvrdila da je Rodrigez novi igrač tima, te da će u nastavku takmičenja u Seriji A nositi dres ekipe iz Đenove, a ugovor je potpisan do kraja ove sezone.

Hese je dvostruki pobednik Lige šampiona sa Real Madridom i postigao je 18 golova u 94 nastupa za "kraljevski klub". Igrao je i za PSŽ, postigavši dva gola na 18 mečeva.

Svoj pun potencijal nije iskazao najviše zbog burnog života van terena. Pored Reala i Pari Sen Žermena, Hese Rodrigez nastupao je i za Las Palmas, Stouk, Betis, Sporting i Ankaraguču.

Takođe je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Španije, ali za seniorski tim nikada nije imao priliku da debituje.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.