UBIJENA TRI IGRAČA PRE PENALA! Ispaljeno 30 metaka, iza svega stoji kriminalna grupa (VIDEO)
Ilustracija, Foto: AP

HOROR I TRAGEDIJA!

UBIJENA TRI IGRAČA PRE PENALA! Ispaljeno 30 metaka, iza svega stoji kriminalna grupa (VIDEO)

Jedan fudbaler preminuo je na terenu, a dvojica u bolnici

Objavljeno:

Amaterski fudbalski kup Peledaa u Brazilu je tradicionalni, a završen je tragično zbog pucanja kriminalne grupe i ubistva trojice igrača!

Sve se dogodilo krajem januara, ali je sve postalo poznato sada posle izveštaja brazilskog "UOL-a" o tragediji u Amazoniji.

Golman Čunaja hteo je da izvede penal protiv Guaranija, a potom su usledili pucnji sa tribina, a kriminalna grupa htela je trijumf Guaranija.

"UOL" navodi da se susret prenosio uživo na Fejsbuku i da je ispaljeno 30 hitaca, jedan igrač je preminuo na terenu, dvojica u bolnici, a četvrti i peti ostali su živi.

- Peledao je šampionat sa tradicijom više od 50 godina. Svi su želeli da učestvuju i osvoje titulu, a na turniru je bilo više od 1.500 ekipa podeljenih po kategorijama. Porodice su dolazile da gledaju svoju rodbinu. Međutim, od pre 10-ak godina neke kriminalne frakcije su počele da sastavljaju timove, da prete sudijama i manipulišu igračima. Počele su tuče, a ekipa koja je igrala protiv tih frakcija već je znala da mora da izgubi jer će se desiti najgore - rekao je jedan od svedoka sa terena, prenosi "UOL."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.