BAJKA JE GOTOVA! Šampion Engleske otpustio Ranijerija?! (FOTO)
Foto: Reuters

gotovo!?

BAJKA JE GOTOVA! Šampion Engleske otpustio Ranijerija?! (FOTO)

Menadžer engleskog šampiona platio ceh lošim partijama ove sezone, iako je napravio čudo sa "Lisicama" osvojivši titulu u prethodnom šampionatu!
Objavljeno:

Klaudio Ranijeri više nije trener Lestera. Iako nema zvanične potvrde, izgleda da su "Lisice" prelomile i smenile Italijana koji je prošle godine napravio neverovatan uspeh osvajanjem titule.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Lester je poražen u prvom meču od Sevilje sa 2:1, ima aktivan rezultat, ali je i sinoć bio u podređenom položaju.

Mnogo veća briga za "Lisice" je prvenstvo gde se nalaze samo bod iznad linije ispadanja! Prve reakcije su neverica, Ranijeri je proglašen za trenera godine, ali loše partije u šampionatu su bile dovoljne da vlasnici izgube strpljenje. On je pre par dana izjavio da je odbio mnogo bolje ponude tokom leta jer je želeo da nastavi sa Lesterom.

foto: Reuters

Upozoravao je da bi klub mogao da se bori za opstanak, ali ovako slabe partije niko nije očekivao. Kao da smo gledali jedan Lester u Ligi šampiona, a sasvim drugi u PL. Pričalo se da je izgubio poverenje igrače, da mu oni najstariji zameraju da je premekan, da se tim opustio i da je čestim promenama fudbalera uneo dodatnu nesigurnost. U svakom slučaju, postoje bajke i sa ovakvim krajem, a sigurno da neće dugo čekati na posao. Priča se da bi mogao da nasledi Paula Sousu i Fiorentini gde je i napravio prvi veliki uspeh osvajanjem kupa Italije.

(Espreso.co.rs/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.