"NJIH DVOJICA SU REKLI - NE MOŽE BRE HRVAT DA DOĐE KOD NAS"... Ćiro Blažević o tome zašto nije bio trener Zvezde
Miroslav Ćiro Blažević, Foto: EPA/JOAO RELVAS

"stopirali su moj dolazak"

"NJIH DVOJICA SU REKLI - NE MOŽE BRE HRVAT DA DOĐE KOD NAS"... Ćiro Blažević o tome zašto nije bio trener Zvezde

Crvena zvezda je bila i evropski i svetski prvak. Kad pogledaš rezultat, da nije bilo mene, oni bi i dalje vladali, istakao je nedavno Miroslav

Objavljeno:

Legendarni "Trener svih trenera" Miroslav Ćiro Blažević preminuo je dva dana pred 88. rođendan.

Čuveni stručnjak jednom prilikom otkrio je zašto nikada nije bio trener Crvene zvezde u koju je poslao Roberta Prosinečkog.

ĆIRO O NAJTUŽNIJEM DANU U ŽIVOTU... "Nesrećan sam, nekako me strah" (FOTO)

- Pa j... ga, onaj Cvetković i Džaja kažu, pa ne može bre Hrvat da dođe kod nas. Ali ja volim ljude i ne pravim neku razliku, i nikad nisam pogrešio - poručio je Ćiro u aprilu 2020. godine, dok je nešto ranije govorio isto:

- Džaja i ja smo kao braća. Nikada između nas nije bilo foliranja, iako se, kada je trebalo da dođem u Zvezdu, digao na ''zadnje noge'' i sa Cveletom stopirao moj dolazak. Mene je u Zvezdu hteo da dovede Stambolić, međutim, jedino oni nisu slušali političare.

Dragan Džajić
Dragan Džajićfoto: Dragan Kadić

Pre sedam godina govorio je o regionalnoj ligi i ponovo se dotakao crveno-belih u poređenju koji je klub najveći sa prostora bivše Jugoslavije.

- To je oduvek bilo delikatno pitanje. Ovi moji će mi zameriti, ali, hteli mi to da priznamo ili ne, Crvena zvezda je bila i evropski i svetski prvak. Kad pogledaš rezultat, da nije bilo mene, oni bi i dalje vladali - zaključio je Miroslav Blažević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.