LIONEL MESI SE KAJE, A ĐOKOVIĆU BILO SIMPATIČNO! Argentinac podsetio na legendarnu scenu, nije mu baš drago!
Lionel Mesi, Foto: EPA/NOUSHAD THEKKAYIL

goat!

LIONEL MESI SE KAJE, A ĐOKOVIĆU BILO SIMPATIČNO! Argentinac podsetio na legendarnu scenu, nije mu baš drago!

Argentinac pokazao emocije, a sada mu nije baš prijatno kada se seti

Objavljeno: 19:50h

Argentinski fudbaler Lionel Mesi pokajao se zbog dešavanja nakon četvrtfinalnog meča protiv Holandije na Svetskom prvenstvu.

"Gaučosi" su prošli u polufinale nakon uzbudljivog meča i boljeg izvođenja penala, a bilo je i burno između dve ekipe pa je tako Mesi po okončanju susreta miks zoni rekao u pravcu Van Gala i Veghorsta: “Hajde budalo, prošetaj”.

Taj snimak je postao viralan, a imitirao ga je i teniski GOAT, Novak Đoković.

Lionel Mesi
Lionel Mesifoto: EPA/Yoan Valat

- Istina je da se nisam pripremao za tako nešto, iako smo znali šta je Van Gal pričao pre utakmice. Znao je i on šta smo mi pričali. Neko od mojih saigrača mi je čak rekao pre početka meča, namerno, “Jesi li video šta je rekao”. Imali smo vođstvo od 2:0, a onda je nastao lom. Nije mi se svidelo šta sam uradio kasnije sa onim “Hajde, beži tamo”. To su momenti velike tenzije, mnogo nervoze, sve se dešava jako brzo i nemaš vremena da promisliš. Ništa od toga nije bilo planirano, sve se desilo samo od sebe i priznajem, ne sviđaju mi se te scene ni sa Van Galom ni sa tim igračem, ni sa još nekima od njih- rekao je Mesi dva meseca kasnije.

Taj meč je bio dodatni motiv za Argentinu koja je kasnije postala i šampion pobedom u finalu nad Francuskom.

- Slavili smo u hotelu do sedam ujutru. Onda smo imali let do Rima koji je trajao šest sati, pa još 13 do Argentine. Zamislite samo kako bi to izgledali da smo izgubili- prisetio se Mesi.

Inače, fudbaler PSŽ-a je proglašen za najboljeg igrača turnira i svojoj kolekciji doneo jedini trofej koji mu je nedostajao.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.