Najlepša priča koju ćete pročitati danas! Ćerka legende engleskog fudbala prešla put od sigurne smrti do top modela! (FOTO)
Foto: AP

topla priča

Najlepša priča koju ćete pročitati danas! Ćerka legende engleskog fudbala prešla put od sigurne smrti do top modela! (FOTO)

Džuli je rođena 2004. kao drugo dete. Trudna Džuli se jednog jutra probudila u pet i videla da joj je puko vodenjak. Potom je Fil tada bio u inostranstvu, Džuli je sa jednim rođakom odjurila u bolnicu
Objavljeno: 18:37h

Kada se rodila ćerka bivšeg fudbalera Mančester junajteda, Fila Nevila, lekari su je otpisali. Danas ima trinaest godina i svojoj čvrstoj volji postala je manekenka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mala Izabela rođena je deset nedelja pre vremena, a već u maminom stomaku je doživela moždani udar.

Kada se rodila, davali su joj 24 sata života.

Aparati su joj pomagali da ostane u životu i to gotovo 95 odsto i pomagali su joj da diše i da pumpaju krv ka njenom srcu i plućima. Da joj je bila potrebna pomoć još tih pet odsto bila bi proglašena mrtvom.

Njenoj majci i ocu ostalo je samo da se mole. I kada je njena majka upitala medicinsku sestru kako može da radi na neonatalnom odeljenju ona je odgovorila...

- Nekada sam radila na intenzivnom odeljenju za odrasle, da se to desilo nekom odraslom - oni bi odustali. Ali bebe se bore, one nikada ne odustaju.

Sa osamnaest meseci kada su se plašili onog najgoreg - dijagnoze celebralne paralize, ona je odrasla u srećnu i sigurnu tinejdžerku i pokazala je da je medicinska sestra na početku njenog života imala pravo.

Ne samo da može da trči, hoda i bavi se sportom, postigla je još jedan san - potpisala je ugovor sa vrhunskom modnom agencijom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.