LEGENDA STIGLA NA MARAKANU: Oduvek sam navijao za Crvenu zvezdu... (FOTO)
Mijailović i Pandev, Foto: FK Crvena zvezda

DELIJE ODUŠEVLJENE

LEGENDA STIGLA NA MARAKANU: Oduvek sam navijao za Crvenu zvezdu... (FOTO)

Nekadašnji napadač Lacija, Intera, Napolija posetio crveno-bele

Objavljeno: 19:08h

Legendarni makedonski fudbaler Goran Pandev posetio je Crvenu zvezdu i tom prilikom istakao da je oduvek navijao za beogradski klub, i da mu je mnogo žao što u istom nikada nije zaigrao.

Nekadašnji napadač Lacija, Intera, Napolija i mnogobrojnih drugih italijanskih timova obišao je muzej na stadionu Rajko Mitić u društvu predsednika Svetozara Mijailovića.

- Kao mali sam voleo Crvenu zvezdu i navijao za nju. Zvezda je veliki klub i za nju su igrali veliki igrači. Ima neverovatnu istoriju. Srećan sam što sam ovde. Zahvaljujem se predsedniku Svetozaru Mijailoviću i svima u klubu. Staviću Zvezdin dres u kolekciju, moj muzej. Falio mi je crveno-beli dres sa mojim imenom, zaista sam presrećan - rekao je Pandev, a prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Igrač iz Strumice nije krio oduševljenje peharima crveno-belih.

- Muzej je prekrasan. Video sam sve što je jedan klub kao što je Crvena zvezda osvojio, to je istorija. Ostaće uvek zapisano u knjigama. Pehar Lige šampiona je vrhunski uspeh svakog kluba i fudbalera. Znam koliko navijači Crvene zvezde vole klub, za njih je Zvezda sve. Nadam se da će što pre osvojiti Ligu šampiona, jer Crvena zvezda to zaslužuje.

Poručio je i da mu se nije ostvarila želja da zaigra za Zvezdu.

- Nastupali su igrači iz Makedonije za Crvenu zvezdu, ali lično su Darko Pančev i Ilija Najdoski ostavili najveći trag. Osvojili su Ligu šampiona što je za igrača najveći uspeh i san, a znamo koliko je to teško. Sigurno da su veliki igrači i da su ostavili ogroman trag u Zvezdi. Srećan sam što su Makedonci postigli značajan uspeh sa Zvezdom - zaključio je Pandev.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.