RAD NA FINESAMA PRED LUDOGOREC: Zvezdi sledi najbitnija utakmica ove zime! (FOTO)
Fudbaleri Crvene zvezde na treningu tokom zimskih priprema, Foto: FK Crvena zvezda

ZIMSKE PRIPREME

RAD NA FINESAMA PRED LUDOGOREC: Zvezdi sledi najbitnija utakmica ove zime! (FOTO)

U maestralnim potezima na treningu prednjačili su Aleksandar Katai i Mirko Ivanić

Objavljeno: 19:22h

Nakon jutarnjeg treninga, fudbaleri Crvene zvezde odradili su i popodnevni, ukupno osamnaesti trening na pripremama u Antaliji, koji je ujedno i poslednji pred najbitniju utakmicu ove zime protiv Ludogoreca, na kojoj ćemo najpribližnije videti kako će naš klub izgledati na prolećnoj premijeri.

Nakon što su izabranici Miloša Milojevića istrčali na teren „SC Kalista“ usledilo je zagrevanje kroz poligon i razmenu pasova. Cilj ovakvog starta treninga bio je rad na tehničkim elementima i finesama, koje će Zvezdini igrači primenjivati i na utakmicama.

Nakon toga, prvotimci Crvene zvezde su podeljeni u tri grupe nastavili rad. Jedna grupa je radila na završnici, dok su preostale dve igrale igru u sredini terena, bili su obučeni u tri različite boje markera, a glavni cilj je bio da se sačuva lopta.

1 / 3 Foto: FK Crvena zvezda

Po završetku ove vežbe, igrači su podeljeni na ukupno četiri ekipe, odnosno dve bele i dve žute, pa su do kraja treninga na skraćenom prostoru igrali na dva gola.

Pregršt lepih akcija, asistencija, kao i golova, ali i odbrana u režiji Milana Borjana moglo se videti, a svojim maestralnim potezima, prednjačili su Aleksandar Katai i Mirko Ivanić, koji postepeno podižu formu za najbitniji deo sezone, koji nas očekuje.

Nisu skrivali osmehe sa lica crveno-beli momci na putu do hotela, što govori da je atmosfera i više nego odlična, pa je sve spremno za generalnu probu pred nastavak prvenstva protiv Ludogoreca.

Meč će biti na programu u sredu od 15 časova, a direktan prenos bićete u prilici da pratite na Zvezda TV, kao i na zvaničnom jutjub kanalu FK Crvena zvezda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.