Everton je provocirao hvatanjem za međunožje?! Igrači Rada su sprečili veći izgred?! Ovo je skandalozno saopštenje FK Rad! (VIDEO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Šta reći posle ovoga

Everton je provocirao hvatanjem za međunožje?! Igrači Rada su sprečili veći izgred?! Ovo je skandalozno saopštenje FK Rad! (VIDEO)

Iz uprave "građevinara" su svu krivicu svalili na igrača Partizana uz malu osudu "pojedinaca koji su naseli na provokaciju"
Objavljeno: 14:31h

Početak prolećnog dela Superlige, nažalost, obeležio je incident ogromnih razmera na utakmici Rad - Partizan o kome je već počela da bruji Evropa i koji je samo gurnuo dublje u blato u kome se srpski fudbal nalazi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Rasističke uvrede na račun igrača crno-belih, Evertona Luiza od strane navijača tima sa Banjice, koje su isprovocirale i neprimerenu reakciju brazilskog fudbalera, su skandalozne i nedopustive.

Problem oko koga svi moraju da se ujedine! Napadač Zvezde stao uz Evertona posle skandala na Banjici! (FOTO)

Takođe da ne pominjemo i reakciju fudbalera "građevinara" koji su napali Brazilca kada je on reagovao neprimereno, što je takođe za osudu i svaku kritiku.

JEL' IMA JOŠ NEŠTO ZA OSUDU? Najčudnija konferencija koju je Marko Nikolić ikada održao! (VIDEO)

Ipak, ono što još više iznenađuje javnost jeste saopštenje samog fudbalskog kluba Rad u kome se za celokupni incident okrivljuje Partizanovog igrača, a tvrdi da su igrači Rada u stvari smirivali situaciju, uz blagu osudu "pojedinaca sa tribina"?!

NAPAD NA RASNOJ OSNOVI! Nastao opšti haos, navijači Rada rasplakali miljenika Grobara! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.