DEJAN STANKOVIĆ U "PAKLU": Najradije bi da zaboravi šta se desilo!
Dejan Stanković, Foto: EPA/Serena Campanini

NIJE MU LAKO!

DEJAN STANKOVIĆ U "PAKLU": Najradije bi da zaboravi šta se desilo!

Srpskom treneru nikako da krene

Objavljeno: 18:42h

Fudbaleri Sampdorije nastavljaju da tonu, i sve su bliže Seriji B. Poražena je ekipa Dejana Stankovića i od Udinezea sa 1:0, iako su bili pred osvajanjem boda.

Ipak, srpski trener i dalje veruje u opstanak.

- Teško je prihvatiti trenutak i ovaj rezultat. Danas smo samo promašili gol pošto smo izgradili četiri čiste šanse, ali sve su propale. Pristup je bio dobar i sa ovom spektakularnom podrškom doveli smo Udineze u poteškoće, ali nažalost, ako ne postignete gol u Seriji A oni će vas kazniti kao što se desilo danas - počeo je Stanković, pa nastavio:

FK Sampdorija, FK Udineze, Serija A
foto: EPA/Stringer

- Performanse su bile tu i treba da nastavimo da radimo jer ja i dalje verujem u spas. Nemam drugačije objašnjenje da izađemo iz ovog teškog trenutka. Moramo biti ciničniji i odlučniji i to ubaciti. Takođe, žao mi je što nisam priuštio radost ovim izuzetnim navijačima. Hajde sada da razmislimo o Atalanti, i da što pre zaboravimo ovo popodne - rekao je Stanković.

Podsetimo, Sampdorija se nalazi na 19. poziciji na tabeli, sa samo devet osvojenih bodova, i čak osam od prvog mesta "iznad crte".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.