DANI ALVEŠ MENJAO ISKAZ, KAMERE SVE ZABELEŽILE! Preti nam NEVIĐEN skandal, Brazilcu već uručen otkaz
Dani Alveš, Foto: Profimedia

šok!

DANI ALVEŠ MENJAO ISKAZ, KAMERE SVE ZABELEŽILE! Preti nam NEVIĐEN skandal, Brazilcu već uručen otkaz

Najtrofejniji fudbaler planete u pritvoru

Objavljeno: 13:00h

Meksički fudbalski klub Pumas raskinuo je ugovor sa brazilskim igračem Dani Alvešom, koji se nalazi u istražnom pritvoru u Španiji zbog seksualnog napada.

Klub je ovu odluku, koja stupa na snagu danas, "doneo iz opravdanih razloga", rekao je na konferenciji za novinare predsednik kluba Leonardo Silva, ne navodeći druge detalje.

Brazilski fudbalski reprezentativac Dani Alveš uhapšen je danas u Barseloni nakon što ga je jedna žena optužila za seksualni napad.

Nakon saslušanja katalonski sud mu je odredio istražni pritvor, odbivši da ga pusti uz kauciju.

Brazilac ipak priznao da je te noći u klubu bio sa oštećenom iako je tokom prvog saslušanja, u danima posle prijave za silovanje, rekao da nikad nije video devojku koja ga ja tužila.

Dani Alveš
Dani Alvešfoto: AP

Promena iskaza usledila je pošto su Alvesu predočeni snimci sa kamera iz noćnog kluba u kojima se vidi kako sa pomenutom devojkom prvo ćaska u VIP separeu, a potom ulazi u toalet gde je, navodno, i došlo do silovanja.

Najtrofejnijeg fudbalera u istoriji jedna žena optužila je da ju je napao u noćnom klubu u Barseloni 30. decembra prošle godine. Ona je 2. januara podnela tužbu protiv Alvesa zbog dodirivanja, navela je regionalna policija.

Alves je negirao optužbe i rekao da ne poznaje tu ženu.

Alves je tokom karijere igrao za Baiju, Sevilju, Juventus, Pari Sen Žermen i Sao Paolo. Sa Barselonom je osvojio ukupno 23 trofeja.

Najtrofejniji je fudbaler sa 46 trofeja na seniorskom nivou, a ukupno 47.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.