"NISAM SE BAŠ MNOGO USREĆIO SA NJIM, KAO TRENEROM I ČOVEKOM"... Mandarić otvoreno o odnosu sa Savom Miloševićem
Milan Mandarić, Foto: EPA/Tom Hevezi

"nije imao poštovanja"

"NISAM SE BAŠ MNOGO USREĆIO SA NJIM, KAO TRENEROM I ČOVEKOM"... Mandarić otvoreno o odnosu sa Savom Miloševićem

Ponašao se drugačije nego što sam očekivao, a bila su velika očekivanja, rekao je Milan između ostalog

Objavljeno:

Milan Mandarić (84) jedan je od najuspešnijih sportskih funkcionera sa ovih prostora, a mnoge priče iz života otkrio je u podcastu "Biznis priče".

Između ostalog, dotakao se perioda kada je bio vlasnik i predsednik ljubljanske Olimpije i odnosa sa Savom Miloševićem kojeg je postavio na mesto trenera.

Savo Milošević
Savo Miloševićfoto: EPA/Peter Powell

- Nisam se baš mnogo usrećio sa njim, kao trenerom i čovekom. Nije imao klasu, nije imao poštovanja prema predsedniku i nikome. Ponašao se drugačije nego što sam očekivao, a bila su velika očekivanja. Nije bio ubedljiv, da je pobeđivao utakmice, gubilo se od zadnjeg u ligi, onda nerešenih rezultata. Meni je smetalo što nije imao vaspitanja da razgovara sa predsednikom. Ja ga zovem, on nema vremena da dođe. Kaže: "Šta ja ima da razgovaram sa predsednikom?". Bio sam razočaran u njega. Ja sam ga držao, ovi, kada su došli su ga otpustili. Oni su imali svoga čoveka koji im je pomogao da dođu na vlast, tog Skendera, iz Osijeka. Oni su njega zaposlili. Dve nedelje je sedeo i čekao u hotelu i onda su Savu otpustili - objasnio je Mandarić.

Savo Milošević
Savo Miloševićfoto: Starsport©

Savo Milošević vodio je Olimpiju od 16. juna 2021. do 10. oktobra iste godine i na 16 utakmica imao po sedam pobeda i poraza i dva remija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.