"VIDIMO SE USKORO"! El Fardu Ben se oprostio od Zvezde i Delija (FOTO)
El Fardu Ben, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

EMOTIVNA PORUKA

"VIDIMO SE USKORO"! El Fardu Ben se oprostio od Zvezde i Delija (FOTO)

Teško je naći reči da opišem šta za mene predstavlja ovaj odlazak nakon pet godina provedenih u klubu, napisao je između ostalog najbolji strelac u istoriji crveno-belih

Objavljeno:

Najbolji stranac u istoriji Crvene zvezde El Fardu Ben (33) napustio je klub posle šest godina i potpisao ugovor na dve i po godine sa Apoleom.

Na Kipru ga čeka bivši trener iz Panionisa i sa Marakane, Vladan Milojević, a momak sa Komorskih ostrva oprostio se od crveno-belih.

El Fardu Ben
El Fardu Benfoto: Starsport©

Ofanzivac je bio miljenik navijača, a Delije su mu posvetile transparent "Big Ben, big 10" kada je došao na 10. mesto najboljih strelaca u istoriji kluba.

On je deo tog transparenta iskoristio u ilostraciji u oproštajnoj poruci, a objavio je video sa kompilacijim fotografija tokom pet sezona u Ljutice Bogdana.

- Teško je naći reči da opišem šta za mene predstavlja ovaj odlazak nakon pet godina provedenih u klubu. Želeo bih da se zahvalim svim saigračima sa kojima sam mogao da se družim i sa kojima sam podelio toliko divnih trenutaka. Hvala svim radnicima Crvene zvezde - napisao Ben na Instagramu i dodao:

- Takođe zahvaljujem se svim navijačima što su mi dali toliko ljubavi i što su me uvek podržavali. Želim vam sve najbolje u budućnosti i vidimo se uskoro.

Crvena zvezda je Benu izašla u susret i otišao je šest meseci ranije bez obeštećenja jer se radi o najboljem strancu u istoriji tima.

Momak sa Komorskih ostrva u crveno-belom dresu odigrao je 196 utakmica, postigao 83 gola uz 47 asistencija i sedam trofeja.

El Fardu Ben sa srpskim pasošem
El Fardu Ben sa srpskim pasošemfoto: printscreen/instagram/el fardu ben

Svojim pogocima odveo je nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta u grupnu fazu Lige šampiona, a igrao je i nokaut-fazu i osminu finala Lige Evrope.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.