PARTIZAN ODRADIO PRVI TRENING U TURSKOJ: Sve je “prštalo” od igre i fudbalskog nadmetanja! (VIDEO/FOTO)
Fudbaleri Partizana, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

pozitivna atmosfera

PARTIZAN ODRADIO PRVI TRENING U TURSKOJ: Sve je “prštalo” od igre i fudbalskog nadmetanja! (VIDEO/FOTO)

Nakon uvodnog zagrevanja po instrukcijama kondicionog trenera Miše Filipovića prešlo se na vežbe pas igre i popularnu "ševu"

Objavljeno: 13:54h

Fudbaleri Partizana odradili su prvi trening na zimskim pripremama u turskom odmaralištu Beleku kod Antalije.

Nakon četvrtka, koji su obeležili jaka kiša i vetar, ali i turbulencije u avionu zbog kojih nikome nije bilo prijatno, konačno su uslovi dozvolili da se održi prvi trening.

U četvrtak uveče je trener crno-belih, Gordan Petrić, održao sastanak na kojem je uputio igrače u ono što ih očekuje narednih šesnaest dana, a potom su se uputili na večeru i zasluženi odmor.

Na prvom treningu, koji je počeo u 11 časova po lokalnom vremenu, odnosno u 9 časova po srpskom sve je “prštalo” od igre i fudbalskog nadmetanja.

Uslovi su bili pravi "engleski" – naizgled natopljen, ali dobar teren, tek povremeno rominjanje kiše i pozitivna atmosfera među igračima i stručnim štabom.

Nakon uvodnog zagrevanja po instrukcijama kondicionog trenera Miše Filipovića prešlo se na vežbe pas igre i popularnu "ševu".

1 / 3 Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Svi, počevši od igrača pa do stručnog štaba bili su izuzetno motivisani te su i zadacima pristupili maksimalno ozbiljno. Drugi deo treninga bio je rezervisan za poligone pasa sa završnicom.

Sledeći trening je na programu već od 18 časova, a prva utakmicu je na programu u nedelju protiv Univerzitatea Krajova 1948.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.