BAŠ SE PREPUSTILI STRASTIMA: Tores vukao Savića za kosu, bivši štoper Partizana ga uhvatio za međunožje! (VIDEO)
Feran Tores i Stefan Savić u klinču, Foto: printscreen Twitter/La Liga English

izvatali se pošteno

BAŠ SE PREPUSTILI STRASTIMA: Tores vukao Savića za kosu, bivši štoper Partizana ga uhvatio za međunožje! (VIDEO)

Znalo se da će biti malo igre a mnogo prljavština svih vrsta na terenu

Objavljeno:

Kada Atletiko Madrid dočeka bilo koju ekipu približnog ili jačeg kvaliteta, zna se da će biti malo igre a mnogo prljavština svih vrsta na terenu. Otkako je trener "Jorgandžija" Dijego Simeone.

Još ako im na noge dolazi njima mrska Barselona, lider La Lige sa 11 bodova više za kojom treba koliko-toliko uhvatiti priključak, a koja sama ima priliku da pobegne Realu tri boda na vrhu... Jasno je bilo da će prištati na terenu stadiona "Vanda Metropolitano".

Barsa je rano povela golom Dembelea i do kraja pokazala da ima najbolju odbranu u La Ligi - primili su samo pet golova. Odoleli su i u Madridu iako je Atletiko silno pritiskao tokom čitavog meča.

Napeto je bilo i usamoj nadoknadi, a proključalo u duelu Stefana Savića i Ferana Toresa. Štoper domaćih i špic Barse su i ranije imali mnoštvo oštrih okršaja a sve je kulminiralo u ovoj situaciji.

Tores je izgubio živce posle jednog starta Savića i grubo zgrabio Crnogorca povukavši ga čak za kosu. Bivši igrač Partizana se nije dao, desnom rukom je prikucao Španca za zemlju, a levom ga pritisnuo po međunožju...

Kad ga je malo popustio, Tores se pridigao ali su i dalje ostali u "zagrljaju" - Tores je stiskao Savića za vrat, a ovaj njemu stavio "kragnu" pre nego što ga je odgurnuo, a arbitar obojici pokzao crveni karton i put ka svlačionici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.