AUTOGOL TORINA: Setili se Pelea, na Mihajlovića POTPUNO ZABORAVILI!
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Andrea Di Marco

bruka

AUTOGOL TORINA: Setili se Pelea, na Mihajlovića POTPUNO ZABORAVILI!

Klub je pokušao da se opravda da se setio Mihe tokom prijateljskog meča 23. decembra protiv Kremonezea

Objavljeno: 17:48h

Tužna slika iz Torina. Klub u kome je Siniša Mihajlović ostavio veliki trag kao trener ga je zaboravio.

Pred meč sa Veronom na torinskom Olimpiku nije odata počast minutom ćutanja za Srbina, već samo za Pelea. Legendarni Brazilac je bio na ekranima stadiona nekoliko dana od smrti, dok Mihajlović nije spomenut dok su se igrači dva tima okupili na centru.

- "O Rei" na velikim ekranima, ali bez poruke posvećene bivšem treneru koji je pre nekoliko nedelje preminuo od leukemije. Autogol, drugačije ovo ne može da se definiše – naveo je lokalni "torinooggi.it".

Siniša Mihajlović
foto: EPA/Ettore Ferrari

Dugim aplauzom prisutnih navijača odato je sećanje na jednog od najboljih fudbalera svih vremena, dok je Torino pokušao da se opravda da se setio Mihe tokom prijateljskog meča 23. decembra protiv Kremonezea. Ipak, ovo je prva zvanična utakmica posle odlaska čuvenog Srbina i Bikovi su morali da učine isto za njega, dodaje lokalni medij. Posebno što je baš na današnji dan, pre pet godina otišao iz Torina. Navijači Torina su se od Mihajlovića oprostili transparentom ispred njihovog stadiona. - Klub se minimalno potrudio, čak ni toliko. Stadion je opet bio poluprazan zbog hroničnog nezadovoljstva navijača prema predsedniku Urbanu Kairu - dodaju Italijani. Mihajlović je trener Torina bio od maja 2016. do 4. januara 2018. godine i za to vreme beležio jako stabilne rezultate.

(Espeso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.