BOMBE KOJE NISU EKSPLODIRALE: Svi transferi Zvezde i Partizana koji se nisu desili ove zime! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

pucanj u prazno

BOMBE KOJE NISU EKSPLODIRALE: Svi transferi Zvezde i Partizana koji se nisu desili ove zime! (FOTO)

U ovom tekstu ćemo se baviti svim dolascima i odlascima vezanim za dva naša najveća kluba koji nisu realizovani, a mediji su pisali o njima
Objavljeno:

CRVENA ZVEZDA:

Dolasci:

- Konstantin Budesku: Rumunski vezista pregovarao je sa Crvenom zvezdom i Steauom, ali se na kraju odlučio za ostanak u Astri.

- Džeremi Bokila: Pre angažovanja Ričmonda Boaćija, prvi pik crveno-belih bio je napadač iz Konga, koji će karijeru nastaviti u turskom Ahkisaru.

- Dejan Meleg: Zagrizla je Crvena zvezda za sjajnog vezistu Vojvodine, ali klub iz Novog Sada ostao je veran politici da ne prodaje igračima crveno-belima i Partizanu.

- Bogdan Planić: I stameni štoper je bio blizu povratka na Marakanu, ali kao i sa Dejanom Melegom, moraće da se zadovolji ostankom na Karađorđu.

- Migel Anhel Muriljo: Bio je razmatran kao alternativa ukoliko Džeremi Bokila ne dođe u Crvenu zvezdu, ali se uprava srpskog šampiona opredelila za Ričmonda Boaćija.

- Vadim Demidov: Fenomenalni norveški štoper figurirao je kao opcija Crvene zvezde u odbrani, ali je prihvatio znatno unosniju ponudu Minesote.

- Darko Lazić: Razmatrali su u taboru kluba iz Ljutice Bogdana da vrate nekadašnjeg igrača, ali je on na kraju zavšio u Alanji.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.