SUROVA LUIZINA SUDBINA: Prvi muž, poznati trener, izvršio SAMOUBISTVO, a drugi umro od opake bolesti!
Kvinton Bird i Luiz Spid, Foto: Printscreen/Twitter/@LivEchonews

nova tragedija

SUROVA LUIZINA SUDBINA: Prvi muž, poznati trener, izvršio SAMOUBISTVO, a drugi umro od opake bolesti!

Mediji u Engleskoj pišu da su se Luiz i Kvinton zaljubili nakon što se pomenuta žena i te kako psihički mučila posle Gerijevog samoubistva

Objavljeno:

Udovica Gerija Spida, bivšeg fudbalera i selektora Velsa, pretrpela je novi bol nakon što je ostala i bez svog drugog muža koji je umro od raka!

Luiz Spid (52) se posle Gerijevog samoubistva pre 11 godina udala za investitora Kvintona Birda (53) koji se više od dve godine borio sa rakom mozga. Nažalost, na kraju nije uspeo da se izvuče.

Mediji u Engleskoj pišu da su se Luiz i Kvinton zaljubili nakon što se pomenuta žena i te kako psihički mučila posle Spidovog samoubistva. Praktično nije imala snage da ustane iz kreveta, tražeći odgovore zašto je njen bivši muž digao ruku na sebe.

Nekadašnji selektor Velsa obesio se u garaži dok je njegova supruga bila na večeri sa prijateljima. Pronašla ga je tek ujutro, a tu tragediju je opisala svojevremeno kao najgoru noćnu moru.

- Jesam li oprostila Geriju? Često se to pitam. Mogu li? Jesam li? Hoću li? Ne znam. Bila sam svedok bola koji je naneo svojoj porodici i prijateljima, posebno svojim dečacima, mami i tati i meni. Želim da mu oprostim, ali ne znam da li sam - rekla je ona ranije.

Luiz je sa Spidom imala dvoje dece, dok je Kvinton iz svog prvog braka ostavio troje. Njih dvoje su se venčali pre nekih godinu dana.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.