DEJAN STANKOVIĆ NE ODUSTAJE: Preokret u slučaju Aleksandra Dragovića!
Dragović i Stanković, Foto: Starsport

otkud sad ovo?

DEJAN STANKOVIĆ NE ODUSTAJE: Preokret u slučaju Aleksandra Dragovića!

Iskusni štoper cenjen na evropskom tržištu

Objavljeno: 15:46h

Nastavlja se saga oko Aleksandra Dragovića! Nakon što se Sevilja pridružila zainteresovanim klubovima, Sampdorija je odlučila da podigne "ulog".

Dejan Stanković je bez ustezanja zatražio da mu dovedu iskusnog štopera sa kojim je sarađivao na "Marakani".

Međutim, rukovodstvo Crvene zvezde je na sastanku predočilo Dragoviću da do leta sigurno ne može da napusti Marakanu, s obzirom da je vezan ugovorom sa Zvezdu do leta 2024. godine. Međutim, Sampdorija nije odustala, niti namerava da to učini.

Prva ponuda kluba koji će se tokom proleća boriti za opstanak u Seriji A, teška 500.000 evra je glatko odbijena. Posebno, što je tim sa Marasija želeo da pozajmi Dragovića i potom ga, u slučaju opstanka, u dve rate otkupi od Crvene zvezde.

Aleksandar Dragović
Aleksandar Dragovićfoto: Starsport©

Novinari sa Apeninskog polustrva tvrde da je tim Dejana Stankovića spreman da digne ulog. I da duplira ponudu. Prema informacijama poznatih novinara iz Italije, Sampdorija će uskoro na adresu Crvene zvezde poslati novi predlog o transferu. Italijani tvrde da Sampdorija i dalje želi da pozajmi Dragovića, ali da u ugovor ubaci klauzulu o obaveznom otkupu, u slučaju opstanka u Seriji A. I to za milion evra u dve rate.

Međutim, jedan od saradnika Đanluke Di Marcija tvrdi da će taj posao biti veoma težak i da Crvena zvezda za taj novac ne želi da se odrekne jednog od najboljih defanzivaca kluba u poslednjih nekoliko godina.

Sada se čeka i odgovor Sevilje koja je itekako "zagrizla" za Dragovića.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.