ĐOKOVIĆ JE TAJNO POSETIO MIHAJLOVIĆA PRED NJEGOVU SMRT: Otkriveno o čemu su Novak i Siniša razgovarali!
Siniša Mihajlović/Novak Đoković, Foto: EPA/Yoan Valat, Profimedia

iznenadio ga

ĐOKOVIĆ JE TAJNO POSETIO MIHAJLOVIĆA PRED NJEGOVU SMRT: Otkriveno o čemu su Novak i Siniša razgovarali!

Mihajlović je sredinom novembra bio na inovativnom lečenju u Bergamu

Objavljeno:

Italijanski novinar Simone Monari, čovek koji radi za list "Republiku", u izdanju za Bolonju, pisao je posle smrti Siniše Mihajlovića o poslednjim danima legendarnog srpskog fudbalera i trenera.

Monari je tom prilikom rekao da su Mihina supruga Arijana i deca već početkom novembra znali da Siniši nije ostalo dugo života, kao i da je tokom lečenja u bolnici u Bergamu imao posetu od strane Novaka Đokovića.

Siniša Mihajlović, Viktorija Mihajlović, Virdžinija Mihajlović
foto: Youtube printscreen/L'Isola dei Famosi - La sorpresa di Siniša Mihajlović

Mihajlović je sredinom novembra bio na inovativnom lečenju u Bergamu kada ga je Đoković, koji je tada igrao na ATP finalu u Torinu, posetio.

- Na Sinišino iznenađenje, Novak Đoković, njegov sunarodnik, poželeo je da ga zagrli. Nole je učinio sve što je moguće da ga uživo uteši i nasmeje. Razgovarali su o sezoni Novaka Đokovića punoj izazova, peripetijama u vezi sa vakcinom protiv korone, pobedi na Vimbldonu... Siniša je tada verovao da može da se izleči. Čak je obećao jednom navijaču da će na proleće doći da pogleda meč Bolonje, te da planira da provede nedelju dana u Londonu u 2023. da vidi kako sa fudbalerima radi Antonio Konte u Totenhemu - piše u tekstu pomenutog novinara.

Novak Đoković
foto: EPA/Christophe Petit Tesson

Nakon što je Siniša umro, Đoković se i javno obratio i putem društvenim mreža uputio je saučešće porodici.

- Počivaj u miru, dragi Siniša. Saučešće familiji Mihajlović. Hvala ti na svemu što si uradio za naš sport, kao i u Italiji. Tvoj trag je neizbrisiv.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.