MNOGO SUZA I EMOCIJA: Sinišin saigrač iz Crvene zvezde uputio emotivne reči!
Siniša Mihajlović, Foto: AP/Filippo Venezia

zajedno su osvojili evropu i svet!

MNOGO SUZA I EMOCIJA: Sinišin saigrač iz Crvene zvezde uputio emotivne reči!

Mihajlović i Najdoski carovali su u odbrani Crvene zvezde koja je 1991. godine postala evropski i svetski prvak

Objavljeno: 19:32h

Fudbalski svet u petak je ostao bez Siniše Mihajlovića.

Legende i njegovi prijatelji opraštaju se od fudbalskog velikana, a jedan od onih koji je govorio o legendarnom fudbaleru je i Ilija Najdoski, čovek sa kojim je slavni defanzivac rame uz rame u dresu Crvene zvezde osvojio Evropu i svet.

Mihajlović i popularni Ilija Gromovnik carovali su u odbrani beogradskog kluba, koji je 1991. godine osvojio Kup evropskih šampiona, a potom i Interkontinentalni kup, pobedom nad Kolo Kolom iz Čilea 3:0.

FK Crvena zvezda, Kup evropskih šampiona, KEŠ 1991, Siniša Mihajlović, Dejan Savićević, Ilija Najdoski, Refik Šabanadžović, Vlada Stošić
foto: Starsport©

Uz mnogo emocija i suza, Ilija Najdoski je rekao da je gubitak Siniše jako srceparajuć i da će uvek sa ponosom pričati i sećati se nekadašnjeg saigrača.

- Još ne mogu da verujem da se ovo dogodilo... Spremam se za komemoraciju, sutra letim za Beograd. On je bio sjajan čovek, nemam reči da ga opišem. Ovo je strašna stvar koja se desila. Ljudska veličina, veliki borac do kraja, veliki prijatelj, svaki put spreman da pomogne. Imali smo puno stvari zajedno. Nikada nije odustajao, uvek je išao do kraja, ali ovoga puta nije uspeo... Trenutno nemam mnogo reči jer sam stvarno pogođen i potresen. Neka mu je zemlja laka. Svima će nam mnogo nedostajati, moj i naš Siniša - rekao je Najdoski za Mocart Sport.

Mihajlović i Najdoski bili su zajedno do poslednjih trenutaka i u reprezentaciji Jugoslavije, pre nego što se zaratilo i država raspala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.