MAROKANCI POKRADENI? Katarski sudija navukao gnev Afrikanaca protiv Hrvatske, orilo se "FIFA MAFIJA" (VIDEO)
Abdularahman Al-Džasim beži od fudbalera Maroka, Foto: EPA/Noushad Thekkayil

čudan kriterijum...

MAROKANCI POKRADENI? Katarski sudija navukao gnev Afrikanaca protiv Hrvatske, orilo se "FIFA MAFIJA" (VIDEO)

Naročito su sporne dve situacije iz drugog poluvremena

Objavljeno:

Gotov je i meč za treće mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru. Reprezentacija Hrvatske će se naći na podijumu sa bronzanom medaljom, pošto je savladala Maroko (2:1), a afričkom timu ostaje žal jesr su imali svoje šanse da bar izbore produžetak.

Ipak, ne treba to da shvataju tragično, pošto su odigrali fantastičan turnir i postali prvi sa tla "crnog kontinenta" koji su se domogli polufinala na Mundijalima.

Navijači Maroka, ipak, bili su nezadovoljni tokom samog meča protiv Hrvatske, pa su u par navrata iziritirani pojedinim sudijskim odlukama skandirali protiv FIFA-e.

Orilo se "FIFA mafija" stadionom "Al Bajt", a sve zbog par odluka katarskog arbitra Al-Džasima za koje su navijači smatrali da nisu pravedne. Naročito situacija petnaest minuta pre kraja utakmice kada je Petković odgurnuo Hakimija na ivici kaznenog prostora, ali i kada je En-Nesiri onemogućen da skoči u šesnaestercu.

Na kraju, većina navijača Maroka je završila u suzama, pošto san nije ispunjen. Na kraju su sudiju iz Katara ispratili jakim zvižducima zbog kontroverznih odluka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.