GROF POTPUNO ISKRENO: Davali smo ljudima lažna obećanja! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

PONOVO DOMINIRA!

GROF POTPUNO ISKRENO: Davali smo ljudima lažna obećanja! (VIDEO)

- Prednost će imati oni koji igraju dobro. Nadam se da ćemo poboljšati realizaciju i dati što više golova, zato i vežbamo, ali s obzirom na to koliko vežbamo, mislim da nismo preterano precizni - istakao je Božović
Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da će najbolji uvek imati prednost u prvom timu u nastavku sezone.

Božović je dodao da se nada boljoj realizaciji nego jesenas.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zvezda će narednog vikenda utakmicom protiv Novog Pazara nastaviti takmičenje u Superligi, u kom posle prvog dela ima šest bodova više od drugoplasiranog Partizana.

- Prednost će imati oni koji igraju dobro. Nadam se da ćemo poboljšati realizaciju i dati što više golova, zato i vežbamo, ali s obzirom na to koliko vežbamo, mislim da nismo preterano precizni - rekao je Božović.

NIKADA, ALI NIKADA NE ODUSTAJ! Branko Lazić je upravo definisao kako se kidiše za svoj klub! (VIDEO)

Božović je najavio da u nastavku "neće biti previše rotacija".

foto: Dragana Udovičić

- Jesenas je bilo zbog šest utakmica u Evropi, možda ne bismo bili prvi u prvenstvu da nismo rotirali. Ekipa koja je ispala od Ludogoreca je bila u psihološkom šoku, kao što sam bio i ja, tako da je lakše bilo da u prvenstvu igraju oni koji nisu igrali tu utakmicu - dodao je. Trener crveno-belih je najavio da će prvu utakmicu u Super ligi protiv Novog Pazara igrati isti tim koji je nastupio u generalnoj probi sa ukrajinskom Zirkom, ako svi budu zdravi.

On je naveo da bi Nemanja Milić verovatno bio u sastavu za taj duel, da nema suspenziju zbog žutih kartona, tako da bi utakmicu trebalo da počne Srđan Plavšić, za koga je rekao da se dobro pokazao u generalnoj probi.

Cibona je samo nova recka na Zvezdinom putu za El Dorado! (VIDEO) (FOTO)

Božović je istakao da uopšte ne razmišlja o evropskim takmičenjima jer o tome treba da se misli i govori tek kada se završi sezona.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.