VELEOBRT! Napadač ipak na Marakani? Zvezda ne odustaje!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

grom iz vedra neba

VELEOBRT! Napadač ipak na Marakani? Zvezda ne odustaje!

Crvena zvezda na pragu novog pojačanja

Objavljeno: 18:04h

Danima se vode razgovori na relaciji Vojvodina - Crvena zvezda, i taman kad se mislilo da do dogovora neće doći, stižu nove informacije.

Pokušava Vojvodina na sve načina da zadrži u svojim redovima talentovanog napadača Jovana Miloševića ili da izvuče što više novca za njegovo obeštećenje, jer mu narednog leta ističe važeći ugovor sa Novosađanima.

Novosadski klub je odlučio da ne proda fudbalera Crvenoj zvezdi, ali kako piše "Telegraf" može doći do velikog preokreta.

Navodno, Milošević sutra ipak pregovarati sa crveno-belima na stadionu "Rajko Mitić".

Jovan Milošević u dresu Vojvodine, levo
Jovan Milošević u dresu Vojvodine, levofoto: Starsport©

Zakazan je sastanak kome će, pored odgovornih iz Ljutice Bogdana i Jovan Miloševića, prisustvovati i menadžer fudbalera Aleksandar Čanović, inače bivši golman, kao i majka igrača, koja ima veliki uticaj na njegovu karijeru.

Nije Crvena zvezda jedina voljna da angažuje momka rođenog 2005. godine, odavno je udicu zabacio Bundesligaš Štutgart, koji je Vojvodini ponudio 500.000 evra obeštećenja odmah, plus 500.000 evra opciono za godinu dana, te još toliko ukoliko se Milošević izbori za status prvotimca u periodu koji predstoji, piše pomenuti izvor.

Javila se u međuvremenu i italijanska Bolonja kao treći takmac u trci za potpisom talentovanog napadača, ali bi epilog budućnosti Miloševića mogao da bude poznat već sutra posle sastanka na stadionu "Rajko Mitić".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.