MIHA U BOLNICI UPLAKAN ZBOG PORODICE: Njegovi prijatelji otkrili najnovije detalje, evo šta se dešava sa legendom
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Ettore Griffoni

POZNATO STANJE!

MIHA U BOLNICI UPLAKAN ZBOG PORODICE: Njegovi prijatelji otkrili najnovije detalje, evo šta se dešava sa legendom

Siniša je svestan teške situacije

Objavljeno: 14:35h

Najnovije vesti iz Italije nisu dobre po Sinišu Mihajlovića jer informacije govore stanje legendarnog srpskog fudbalera, a danas trenera pogoršalo.

Da nešto nije kako treba moglo se primetiti zbog toga je porodica "nestala" sa društvenih mreža i nema objava ni kod supruge, ali ni dece.

Arijana i Siniša Mihajlović
Arijana i Siniša Mihajlovićfoto: Instagram/arijanamihajlovic

Više Mihinih prijatelja naravno kao anonimni u razgovoru za "Sportal" otkrili su u kakvom je stanju prvak Evrope i sveta kao igrač sa Crvenom zvezdom.

- Siniša je u bolnici, svestan, budan. Nije u komi kao što neki objavljuju, niti je bio u komi. Danas je čak bolje nego juče, prekjuče i nakjuče, ali je i dalje u Božjim rukama - ovako su govorili Mihini prijatelji.

- Može da živi još 10 dana, a može i 30 godina. Takva je bolest. On je toga svestan, toga je svesna i njegova porodica - rekao je Mihin bliski prijatelj i trener.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Profimedia

Kako Sportal saznaje, bivši trener Bolonje i dalje je u bolnici, svestan teške situacije, ali je i uplakan zbog porodice koja razumljivo ne odgovara na poruke.

Podsetimo, Siniši Mihajloviću je u leto 2019. ustanovljena leukemija, jednom je pobedio bolest koja mu se nažalost ponovo vratila.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.