OSVETA LEPE DOKTORKE MURINJU: Portugalac optužen za seksizam!

EVA OTIŠLA IZ ČELSIJA

OSVETA LEPE DOKTORKE MURINJU: Portugalac optužen za seksizam!

Atraktivna doktorka odlučila je da prekine agoniju i da otkaz na "Stamford bridžu", a usput i prijavi portugalskog stručnjaka
Objavljeno:

Utakmice Čelsija i definitivno više neće biti iste. Iako smo se potajno nadali da bi atraktivna doktorka Eva Karneiro mogla da se vrati na klupu "plavaca" i zauzme svoje mesto, to se ipak neće dogoditi, jer je lepa Špankinja odlučila stavi tačku na svoj angažman na "Stamford bridžu". Međutim, za londonski klub to je još i najmanji problem, mnogo veći su mere koje je preduzela protiv Žozea Murinja koji ju je i na početku se zone suspendovao. Sada je seksi doktorka odlučila da okrene list i osveti se Portugalcu tako što ga je optužila za seksizam.

Nakon što ju je on izvređao zato što je ušla na teren kako bi pomogla Edenu Azaru na meču protiv Svonsija u poslednjim trenucima dok je Čelsi jurio trijumf i time započeo čitavu aferu, lepa Eva je sada presavila tabak i optužila trenera za verbalno maltretiranje i seksizam. Istog trenutka Fudbalska asocijacija Engleske je pokrenula istragu, a ukoliko se njene optužbe ispostave kao istinite, Murinja čeka žestoka kazna od minimum pet mečeva suspenzije.
Dakle loše vesti stižu jedna za drugom na "Stamford bridž", jer je samo desetak sati ranije prvi napadač kluba Dijego Košta kažnjen neigranjem na tri sledeća meča zbog ponašanja na meču protiv Arsenala. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.