BRAZILCI RAZOČARANI, ALI SLOŽNI: "Vratićemo se jači nego ikada"!
Foto: EPA/Neil Hall

TUGA JE I DALJE VELIKA!

BRAZILCI RAZOČARANI, ALI SLOŽNI: "Vratićemo se jači nego ikada"!

Rišarlison i Vinisijus veruju u uspeh na narednom Svetskom prvenstvu

Objavljeno: 19:12h

Brazilski fudbalski reprezentativac Rišarlison izvinio se navijačima zbog eliminacije njegovog tima u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Brazil je uoči početka Mundijala bio jedan od najvećih favorita za osvajanje SP, međutim, Hrvatska je posle boljeg izvođenja penala zaustavila Brazilce u četvrtfinalu.

Rišarlison se obratio navijačima svoje selekcije u Dohi i sa suzama u očima im se zahvalio na podršci.

- Hteo bih da vam zahvalim. Odlazimo iz Katara slomljenog srca. Hvala vam na ljubavi. Sada je vreme za plakanje, ali vratićemo se jači - rekao je brazilski napadač.

Rišarlison
foto: Starsport©

Fudbaler Reala i brazilski reprezentativac Vinisijus obećao je da će njegova selekcija da osvoji Svetsko prvenstvo 2026. godine.

- Plakao sam na terenu, plakao sam u svlačionici, plakao sam u avionu, plakao sam kad sam došao kući i plakaću kad god pomislim koliko smo bili blizu... Najgori dan u mom životu - napisao je Vinisijus na društvenim mrežama.

Fudbaler Reala tvrdi da je razočaran posle eliminacije sa Mundijala.

Fudbalska reprezentacija Brazila, Vinisijus Žunior
foto: EPA/ Neil Hall

- Ovaj tekst sam napisao i obrisao nekoliko puta. Reči ne mogu da opišu razočarenje, ali suze ostaju. Osmeh je nestao. Biće mi potrebno vreme da ponovno pronađem sreću. Ali volim fudbal i to će da mi da nove prilike da vratim Brazil tamo gde zaslužuje da bude, na vrh! Božji planovi su dosta veći od naših. Vratićemo se jači nego ikada - ističe fudbaler Reala.

On se još jednom izvinio Brazilcima.

- Nismo uspeli u važnom trenutku i sve smo vas izneverili. Oprosti Brazile i hvala ti na ljubavi i podršci. Bili ste sjajni! Brazil će da osvoji svet 2026. godine, zapamtite ovo - naveo je Vinisijus.

Mundijal 2026. će biti održan u Kanadi, Meksiku i SAD, a na njemu će po prvi put u istoriji učestvovati 48 reprezentacija.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.