VELIKI PEH: Jesen koju će Manuel Nojer pamtiti po zlu, niko nije očekivao da se javi iz bolničke postelje! (FOTO)
Manuel Nojer, Foto: EPA/Clemens Bilan

završio sezonu!

VELIKI PEH: Jesen koju će Manuel Nojer pamtiti po zlu, niko nije očekivao da se javi iz bolničke postelje! (FOTO)

Golman reprezentacije Nemačke otišao je na skijanje i tamo doživeo prelom noge

Objavljeno: 13:07h

Jesen koju će Manuel Nojer dugo pamtiti. Golman reprezentacije Nemačke je doživeo debakl na Mundijalu, tim je ispao u grupnoj fazi takmičenja i šokirao celu naciju, pa i ceo svet fudbala.

Ali, kao što izreka kaže, nesreća nikada ne ide sama. U želji da malo rashladi glavu posle Katara, Nojer je otišao na skijanje. I tamo doživeo prelom noge.

Sve je eksplodiralo u nekoliko minuta, vest se zavrtela ekspresno na svim meridijanima kada je Nojer na instagramu objavio fotografiju iz bolničke postelje.

- Hej ljudi, šta da kažem, kraj godine je definitivno mogao da bude bolji. Dok sam pokušavao da rashladim glavu na skijanju, doživeo sam prelom potkolenice. Operacija je juče dobro prošla. Mnogo hvala doktorima. U svakom slučaju, bolno je saznanje da je tekuća sezona za mene završena - napisao je Nojer na instagramu.

Golman Bajerna je čuvao gol na 16 utakmica kluba na svim frontovima, a bio je i „jedinica“ Nemačke na tekućem Svetskom prvenstvu, na kojem je „Elf“ ispao u grupi pored Japana, Španije i Kostarike.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.