BRAZILAC IMAO NASTUP LUDILA ZBOG POTEZA TITEA: "Ti si IDIOT, sramota! Daj mu da dâ gol, IMBECILU!" (VIDEO)
Neto, Foto: Printscreen/TV Ao Vivo

skroz podivljao

BRAZILAC IMAO NASTUP LUDILA ZBOG POTEZA TITEA: "Ti si IDIOT, sramota! Daj mu da dâ gol, IMBECILU!" (VIDEO)

Selektor Brazila je stvarno napravio neoprostivu grešku, a na ovom snimku možemo da se uverimo šta fudbal znači njegovim zemljacima

Objavljeno:

Brazilska javnost bila je oštra prema odlazećem selektoru Titeu nakon eliminacije sa Svetskog prvenstva u Kataru.

"Selesao" je izgubio od Hrvatske u četvrtfinalu, posle penala, u kom glavna zvezda i prvi izvođač penala tokom utakmice, Nejmar, nije ni stigao da izvede jedanaesterac.

Kritički nastrojen bio je bivši fudbaler Neto, a nije mogao da se suzdrži ni od uvreda.

- Gotovo je! Ovo je Titeova greška. Potpuna sramota. Ku**in sin nije dao Nejmaru da izvodi jedanaesterac. Najboljem izvođaču jedanaesteraca na svetu nisi dao da šutira. Bestidni čoveče - rekao je Neto i dodao:

- Ti si idiot. Sramota od trenera. Najgori trener u istorijii brazilske fudbalske reprezentacije. Ne zaslužuješ da budeš tu. Da ljubiš noge Pareiri, Zagalu, Felipau, Teleu. Završio si sa zemljom, zemljom koja pati, gde ljudi plaćaju po 300 reala za dres.

- Ne razmišljaš o ljudima, ljudima na ulici, idiote. Izgubili ste Svetsko prvenstvo. Samo se razmišljalo: prvi penal, neka šutira Nejmar. Došli smo do četvrtog, on stavlja Markinjosa. Ne! Daj Nejmaru, neka da gol, imbecilu!

Tite je nešto kasnije objasnio zašto Nejmar nije šutirao penal.

- On je peti izvođač, odlučujući. Igrač koji ima kvalitet i karakter da preuzme odgovornost pod pritiskom - probao je da objasni Tite.

Mogli smo pretpostaviti da je to razlog, ali još jednom se pokazalo da najbolji treba prvi da šutiraju, u suprotnom, možda ni ne dođu na red...

Tite
Titefoto: EPA/Friedemann Vogel

Tite uz to nije mogao da veruje da je Hrvatska prošla dalje iako je imala samo jedan šut u okvir gola Alisona.

- Zamene koje sam radio, kako da vam kažem... Imate Rodriga koji je tehnički jak, Pedra, jako dobar u završnici, Aleksa Sandra... Militaa sam zamenio jer je osećao bolove i grčeve. Paketu sam izvadio zbog iscrpljenosti... Teško mi je da pričam o bilo čemu jer, kad primite gol u poslednjoj sekundi... Imate posed, imate loptu... Napravili smo 11 šansi, imali smo 11 udaraca, a Hrvatska samo jedan. I sad mi nešto govorite... Dajte, molim vas - rekao je Tite.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.