KAKA ŠOKIRAO REČIMA O RONALDU, NIJE POŠTEDEO NI NEJMARA: "To je samo DEBELI čovek koji hoda ulicom!"
"Pravi" Ronaldo, Foto: EPA/Abedin Taherkenareh

AUU

KAKA ŠOKIRAO REČIMA O RONALDU, NIJE POŠTEDEO NI NEJMARA: "To je samo DEBELI čovek koji hoda ulicom!"

Ima veze sa politikom?

Objavljeno: 10:04h

Legendarni brazilski fudbaler Kaka gostovao je na engleskoj "beIN Sports" i tom prilikom dao je izjavu koja je šokirala njegove domaćine Džona Terija i Gerija Nevila. Naročito deo vezan za njegovog još slavnijeg zemljaka - Ronalda.

- Čudno je to reći, ali mnogi Brazilci ne navijaju za Brazil. Ako vidite Ronalda kako šeta tu kod vas, to će vam biti 'vau', ali tu je situacija drugačija. U Brazilu je to samo debeli čovek koji hoda ulicom - rekao je Kaka pa objasnio:

Ronaldo, Pravi Ronaldo, Ronaldo Nazario da LIma
foto: EPA/Abedin Taherkenareh

- Naravno, mnogi Brazilci vole Ronalda, ja volim Ronalda, ali način na koji ga gledaju u Brazilu i izvan njega je drugačiji. Vidim više poštovanja prema njemu izvan zemlje nego u zemlji.

Kaka je govorio i o statusu koji Nejmar ima u svojoj zemlji. Naime, as PSŽ-a otvoreno podržava bivšeg desničarskog prejsednika Žaira Bolsonara.

Nejmar, Fudbal, Sport
foto: EPA/Neil Hall

- Trenutno mnogi ljudi u Brazilu pričaju o Nejmaru, ali na negativan način. Da li je to zbog njegovih političkih stavova? Možda jeste zbog politike, ali mi Brazilci ponekad ne prepoznajemo svoje talente - kaže Kaka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.