Matiću tri, Kolarovu dve utakmice suspenzije! Milošević najavio žalbu!

UEFA donela odluku

Matiću tri, Kolarovu dve utakmice suspenzije! Milošević najavio žalbu!

Ukoliko se kazne ne smanje, Matić će propustiti utakmice sa Irskom, Moldavijom i Austrijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018, dok će Kolorav propustiti samo meč sa Irskom
Objavljeno:

Disciplinska komisija UEFA kaznila je reprezentativca Srbije Nemanju Matića sa tri, a Aleksandra Kolarova sa jednom utakmicom suspenzije zbog crvenih kartona zarađenih protiv reprezentacije Portugala, preneo je večeras portal Mondo. Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević rekao je za taj portal da je žalba već poslata.

- Žalili smo se i očekujemo da se bar Matiću ublaži kazna sa tri na dva meča, ipak je bilo reč o utakmici bez rezultatskog značaja i nadamo se da će Uefa imati razumevanja. Matić nam je od izuzetne važnosti za utakmicu protiv Austrije - rekao je Milošević, koji je otputovao sa reprezentacijom za Ostravu gde će nacionalna selekcija igrati prijateljski meč sa Češkom.
Reuters
Matić je na utakmici sa Portugalom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo zaradio crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača, dok je Kolarov isključen zbog vređanja sudije. Ukoliko se kazne ne smanje, Matić će propustiti utakmice sa Irskom, Moldavijom i Austrijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018, dok će Kolorav propustiti samo meč sa Irskom. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.