REŠENO! Kristijano Ronaldo ima novi klub, zaradiće preko POLA MILIJARDE dolara za dve i po godine (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/ABIR SULTAN

NESTVARNA CIFRA!

REŠENO! Kristijano Ronaldo ima novi klub, zaradiće preko POLA MILIJARDE dolara za dve i po godine (FOTO)

Ugovor stupa na snagu 1. januara 2023. godine, a Portugalac potpisuje kao slobodan igrač pošto je nedavno raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom

Objavljeno:

Kapiten reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo (37) trenutno je sa nacionalnim timom na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Navigatori" će u utorak od 20 časova igrati protiv Švajcarske u osmini finala Mundijala, a kada bude završio sa turnirom, čeka ga novi klub.

1 / 10 Foto: EPA/Abir Sultan

Kako ekskluzivno javlja španska Marka, jedan od najboljih fudbalera svih vremena od 1. janara postaće član saudijskog Al Nasra.

Ugovor će biti potpisan na dve i po sezone, a plata je oko 200.000.000 dolara računajući marketinška prava i reklame koje će snimiti!

Preciznije, ukoliko osvajač pet "Zlatnh lopti" ostane do kraja saradnje na Bliskom istoku zaradiće preko pola milijarde dolara.

Podsetimo, Kristijano dolazi kao slobodan igrač pošto je u toku Svetskog prvenstva raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom.

Ronaldo je i tokom letnjeg prelaznog roka želeo da napusti Old Traford jer mu je cilj bio da igra Ligu šampiona, ali svuda je nailazio na zatvorena vrata.

Kada govorimo o novom timu, Portugalac će u Rijadu igrati na stadionu Mrsul park kapaciteta 25.000 gledalaca, a treniraće ga Francuz Rudi Garsija.

Rudi Garsija
Rudi Garsijafoto: AP

I određeni budući saigrači su poznati popuz Vinsenta Abubakara, Davida Ospine, Luiza Gustava,Taliske i Alvara Gonzaleza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.