NOVI PROBLEMI ZA BRAZIL: Svetsko prvenstvo završeno za još jednog igrača!
Fudbalska reprezentacija Brazila, Foto: EPA/Neil Hall

LISTA SVE DUŽA!

NOVI PROBLEMI ZA BRAZIL: Svetsko prvenstvo završeno za još jednog igrača!

Gabrijel Žesus je protiv Kameruna doživeo povredu kolena

Objavljeno: 14:36h

Fudbalska reprezentacija Brazila se od starta Svetskog prvenstva suočava sa brojnim kadrovskim problemima i povredama važnih igrača, a sada iz tabora Karioka stiže još loših vesti.

Selektor Selekaa Tite se već nakon prve utakmice suočio sa povredama Nejmara i Danila, koji su bili prinuđeni da preskoče mečeve sa Švajcarskom i Kamerunom i nejasno je hoće li barem jedan od njih dvojice biti spreman za duel osmine finala sa Južnom Korejom.

Listi povređenih se pred meč trećeg kola pridružio i Aleks Sandro, koji je u finišu meča sa Švajcarskom osetio bol u butnom mišiću. Sada iz brazilskog tabora stiže još loših vesti, pošto je nakon meča sa Kamerunom planetarni šampionat završen za napradača Gabrijela Žesusa, a zbog povrede će barem neko vreme odsutan biti i bek Aleks Teljes.

Gabrijel Žesus
foto: EPA/Abedin Taherkenareh

Kako prenosti brazilski "O Globo" Gabrijel je protiv afričkih Lavova doživeo povredu kolena i za njega je turnir u Kataru definitivno gotov, dok se u slučaju Teljesa navodi da se čekaju rezultati detaljnijih lekarskih analiza i defanzivac Mančester junajteda do daljnjeg neće biti u konkurenciji za sastav. Svakako je ovo novi veliki udarac na tim koji pretenduje na svoju šestu titulu prvaka sveta, a videćemo narednih dana kakva je situacija sa od ranije povređenim Nejmarom, Danilom i Alekson Sandrom.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.