NAVIJAČ SRBIJE IZNABADAO JUŽNOAMERIKANCE: Prednjačio u tuči sa Brazilcima i Kolumbijcem! (VIDEO)
Soboljev u akciji tokom tuče igrača Zenita i Spartaka, Foto: Printscreen/Twitter/@neranakyaka

višestruka overa

NAVIJAČ SRBIJE IZNABADAO JUŽNOAMERIKANCE: Prednjačio u tuči sa Brazilcima i Kolumbijcem! (VIDEO)

Nervoza je bila pristuna od početka, a sve je kulminiralo kada je sudija označio kraj regularnog toka

Objavljeno:

Usred Svetskog prvenstva u Kataru pažnju su skrenule i dve utakmice koje nemaju veze sa Mundijalom, ali ne po dobrom, već tučama na terenu.

U Turskoj je jedna navijač uleteo na teren i korner zastavicom izlemao golmana, a u Rusiji je došlo do opšte tuče igrača u Sankt Peterburgu.

Igrali su u grupšnoj fazi Kupa domaći Zenit i Spartak, a zla krv je pristuna od početka sezone. Aktuelni šampion je pokorio Moskvu u prvenstvu gde su ova dva tima prvoplasirana, ali u Kupu je u prvoj utakmici Spartak pobedio 3:0.

FK Zenit
foto: Profimedia

Iako su i jedni i drugi bili bez određenog broja igrača koji je na Mundijalu, gro timova je bio tu. Nervoza je bila pristuna od početka, a sve je kulminiralo kada je sudija Moskolev označio kraj regularnog toka, a Zenitov Kolumbijac Vilmar Barios i Spartakov Holanđanin Kvinsi Promes ušli u verbalni obračun.

Sve se brzo rasplamsalo kada je Brazilac iz redova domaćih, Rodrigao, šutnuo Promesa, utrčali su igrači sa obe klupe, a prednjačio je napadač gostiju Aleksandr Soboljev.

On je skrenuo pažnju naše javnosti kada je u predviđanju pobednika SP od strane igrača i stručnog štaba Spartaka, jedini dao svoj "glas" reprezentaciji Srbije.

Soboljev je sad pošteno iznabadao Bariosa (broj 5), a dohvatio je još dvojicu Južnoamerikanaca - pomenutog Rodrigaa i njegovog zemljaka Malkoma.

Na kraju je isključen ovaj trio domaćih, ali direktne crvene su dobili i trojica iz Spartaka: pomenuti Soboljev, još jedan napadač, Šamar Nikolson i golman Aleksandr Selihov.

Pristupilo se penalima po propozicijama takmičenja, domaći su pobedili, ali je već bilo jasno da Zenit neće moći da preotme prvo mesto Spartaku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.