Drama u Španiji! Poništen gol, tri crvena i promašeni penal na meču Barse i Atletika! (VIDEO)
Foto: AP

kup kralja, polufinale

Drama u Španiji! Poništen gol, tri crvena i promašeni penal na meču Barse i Atletika! (VIDEO)

Nema šta večeras nismo videli na Kamp nou - tri crvena kartona, poništen regularan pogodak, promašeni penal i umalo Mesijevo čudo iz slobodnjaka
Objavljeno:

Nema šta nismo videli na Kamp nou - tri crvena kartona, poništen regularan pogodak, promašeni penal i umalo Mesijevo čudo iz slobodnjaka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Fudbaleri Barselone plasirali su se u finale Kupa kralja pošto su remizirali sa Atletiko Madrid rezultatom 1:1, posle prvog meča koji su dobili 2:1. Atletiko je odlično otovorio meč i bio daleko opasniji rival, Silesen je u prvih pola sata imao četiri dobre intervencije, a posebno se istakao kada je Karasko imao čistu situaciju sa nekoliko metara. Ipak, u finišu prvog poluvremena, tačnije u 43. minutu, Mesi je nanizao nekoliko igrača, šutirao sa 25 metara, Moja je odbio samo do Suareza koji trese mrežu za 1:0.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! U drugom poluvremenu je usledio potpuni haos, prvo je u 57. minutu Serhi Roberto isključen zbog drugog žutog kartona i delovalo je da će Atletiko moći da se vrati. Grizman je postigao pogodak koji je poništen zbog ofsajda, iako je usporeni snimak pokazao da je sudija pogrešio.

Međutim, gosti su igrača više imali svega 12 minuta, pošto je u 69. Karasko oštro startovao i zaradio drugi žuti i automatsko isključenje. Ušlo se u ludu završnicu, Pike je u 80. minutu oborio Gameira u svom šesnaestercu, a sudija pokazao na belu tačku. Sa 11 metara, Gameiro je poslao loptu daleko iznad prečke.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.