BRAZILCI IMAJU SVOG INSAJDERA U TIMU SRBIJE: Bivši fudbaler Partizana ISPRIČAO Kariokama sve o Vlahoviću!
Dušan Vlahovič, Foto: EPA/Tiago Petinga

zanimljivo

BRAZILCI IMAJU SVOG INSAJDERA U TIMU SRBIJE: Bivši fudbaler Partizana ISPRIČAO Kariokama sve o Vlahoviću!

Dvojica fudbalera su održali prijateljsku vezu

Objavljeno:

Brazilci su uvek samouvereni kada je fudbal u pitanju, ali im nije svejedno ko ih čeka ovog četvrtka na Lusailu.

"Selesao" ima moćan tim, favorit je za titulu prvaka sveta, ali ni Brazilci nisu imuni na imena koje se nalaze u timu Srbije.

Kao što su i njima uvek u prvom planu napadači, tako posebno pažnju obraćaju i na srpske golgetere.

Jedan od njih je napadač Juventusa Dušan Vlahović, koji će verovatno da predvodi ofanzivnu liniju Srbije u četvrtak uveče.

A kada su u pitanju njegovi kvaliteti i igrački karakter, Brazilci imaju "insajdera".

Vlahovića je, dok je odrastao u Partizanu, izbliza posmatrao Everton Luiz, dok ga sada odlično poznaju saigrači iz Juventusa Bremer, Danilo i Aleks Sandro. - Vlahović je uvek bio fenomen koji je samo napredovao. Imao sam dobar odnos s njim. Mnogo voli Brazilce, a pričao mi je da veliki obožavalac Nejmara. Igrao je malo, zatim otišao, ali je fantastičan dečko. Videli smo u kakvog velikog igrača je izrastao - rekao je Everton Luiz.

Iako su kratko bili saigrači, jer je Vlahović otišao u Fiorentinu čim je postao punoletan, dvojica igrača su ostvarila blizak odnos.

Everton Luiz
foto: Starsport©

- Igrao se sa mojim sinom Bernardom, koji je mali, pa ga je zvao Bernardinjo. A mi smo se šalili i zvali njega Dušinj - kaže Everton.

Dušinjo bi bila brazilska verzija deminutiva imena Dušan.

Vlahović i Luiz su u sezoni 2015/2016 osvojili Kup Srbije, a upravo je "Dušinjo" bio strelac u finalu protiv Javora u pobedi 2:0.

Dvojica fudbalera su održali prijateljsku vezu. Kada je Juventus bio na turneji u SAD, gde je Luiz igrao za Real Solt Lejk, Srbin mu je dao karte za utakmicu.

Luiz će bodriti Vlahovića u četvrtak, ali se nada pobedi Brazila.

- Brazić će pobediti, biće 3:1 ili 4:1. Ali bi Vlahović trebalo da postigne taj gol. On je divan momak, skromna osoba i sjajan igrač. Navijam za njega, ali Brazil je Brazil - zaključio je Everton.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.