Grobari, pazite se! Iz Crvene zvezde za Partizan stiže VELIKO UPOZORENJE! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

PODgREVA SE ATMOSFERA

Grobari, pazite se! Iz Crvene zvezde za Partizan stiže VELIKO UPOZORENJE! (VIDEO)

- Pre nekoliko dana sam pričao sa Tejgom, i rekao mi da je to je jedna od najopasnijih utakmica i da će mi se mnogo svideti ako dam gol.
Objavljeno: 18:01h

Novi fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći najavio je da će na terenu praviti "velike probleme" Partizanu i da se nada golovima tokom predstojeće polusezone.

GROM IZ VEDRA NEBA, ALI ZAISTA: Zvezda dovela bivšeg reprezentativca Brazila! (VIDEO) Boaći je u razgovoru sa novinarima na pripremama na Kipru rekao da je njegov sunarodnik iz Gane Prins Tejgo bio raspoložen u utakmicama sa Zvezdom dok je igrao za Partizan i da očekuje da on preuzme tu ulogu u "večitim" derbijima. - Sada ću ja biti veliki problem Partizanu. I neka očekuju to - istakao je Boaći u Pafosu i upozorio večitog rivala.

Zvezdin zalog za budućnost ispričao kako se nosi sa pritiskom očekivanja i konkurencijom! (VIDEO) On je rekao da mu je nevažno da li će biti strelac ili asistent protiv Partizana.

Zakazana vanredna Skupština Crvene zvezde! - Pre nekoliko dana sam pričao sa Tejgom, i rekao mi da je to je jedna od najopasnijih utakmica i da će mi se mnogo svideti ako dam gol. Znam da će Bog da mi dozvoli da igram. Biću zadovoljan ako budem strelac, a ako budem asistent, i tada će biti dobro", kazao je Boaći.

Brazilcima je bio prava noćna mora, a sada se otvoreno nudi Crvenoj zvezdi?! (VIDEO)

Govoreći o ostalim klubovima Super lige, Boaći je rekao da ne misli da će biti problem to što većina njih igra defanzivno protiv Zvezde. - Ne verujem da će to biti problem. Ko igra tako, taj napravi grešku, a onda mi damo gol. Svi greše, a mi ćemo tu grešku da iskoristimo i da pobedimo -rekao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.