"RECEPT ZA BRAZIL POSTOJI"! Jasna poruka Vanje Milinković-Savića i Stefana Mitrovića (FOTO)
Vanja Milinković-Savić i Stefan Mitrović, Foto: Starsport©

KONFERENCIJA ZA MEDIJE

"RECEPT ZA BRAZIL POSTOJI"! Jasna poruka Vanje Milinković-Savića i Stefana Mitrovića (FOTO)

Pripremićemo sa Misterom na najbolji mogući način. Selektor Piksi je neverovatan, jako je bitan za nas, iskusan je i zna kako da nas vodi, složni su golman i štoper fudbalske reprezentacije Srbije

Objavljeno:

Na konferenciji za medije fudbalske reprezentacije Srbije govorili su golman Vanja Milinković-Savić i štoper Stefan Mitrović.

- Selektor Piksi je neverovatan. Od prvog dana nam je doneo mentalitet, igrao je Svetsko prvenstvo i zna kako da preuzme na sebe pritisak. Jako je bitan za nas. Iskusan je i zna kako da nas vodi - smatra Mitrović.

(UŽIVO) OTVORENO SVETSKO PRVENSTVO: Spektakl na Al Bajtu, vijorila se SRPSKA zastava! Uskoro KATAR - EKVADOR (FOTO)

Kako zaustaviti neverovatan napad Brazila?

- Znamo kakav kvalitet imaju, posebno u toj fazi terena, ali smo tokom kvalifikacija i Lige nacija kada je najteže pokazali da smo na visini zadatka. Definitivno recept postoji, daćemo sve od sebe šta Mister zacrta. Uradićemo sve da plan sprovedemo u delo. Ne pretimo Brazilu, samo imamo veru u sebe. Vera je najvažnija, imamo je, a pravo na to nam daju rezultati i igre u poslednjih godinu i po dana. Znamo da možemo da se nosimo sa svima - rekao je Mitrović.

Stefan Mitrović
Stefan Mitrovićfoto: Starsport©

Potom je reč preuzeo Vanja govoreći o prvom protivniku na Svetskom prvenstvu u Kataru u grupi G od 20 časova.

- Brazil je jedan od favorita na turniru, ima veoma kvalitetne igrače i vrhunske igrače - istakao je naš golman i dodao:

Vanja Milinković-Savić
Vanja Milinković-Savićfoto: Starsport©

- Svi znamo kakav kvalitet ima Brazil. Da li ima recepta? Pripremićemo sa Misterom na najbolji mogući način. Ne pretimo nikom, došli smo da se borimo i verujem da će nas ispoštovati sreća. Ne obećavamo ništa više od borbe. Uživam u svakom momentu, oseća se veličina Mundijala. Nisam znao šta da očekujem, ali sada treba da uživamo u ovim uslovima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.