"U VREME CVELETA TAKVE GADOSTI NISU SMELE DA SE IZGOVARAJU!" Zgrožen čelnicima večitih: "SVE JE TO NA ISTI KALUP!"
Milorad Kosanović, Foto: Starsport©

dokle?

"U VREME CVELETA TAKVE GADOSTI NISU SMELE DA SE IZGOVARAJU!" Zgrožen čelnicima večitih: "SVE JE TO NA ISTI KALUP!"

Komentar na prepucavanja imao je bivši trener crveno-belih+

Objavljeno:

Ispaljivanje "otrovnih strelica" između čelnika Crvene zvezde i Partizana je nešto bez čega ne može da prođe nijedna sezona, a ove se to često dešavalo već u prvom delu sezone i to kada timovi nisu blizu na bodovno, ali najviše zbog izbora predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Najnovija uvreda u komunikaciji putem medija desila se u obraćanju Zvezdana Terzića u kom je generalni direktor crveno-belih, zbog učestalih žalbi crno-belih na suđenje ove sezone u Superligi Srbije, kolege iz komšiluka nazvao „plači….ama“.

Nenad Bjeković, Zvezdan Terzić, Fudbal
foto: Starsport

Komentar na prepucavanja imao je bivši trener crveno-belih, Milorad Kosanović.

- U vreme Vladimira Cvetkovića takve gadosti nisu smele da se izgovaraju ni na jednoj strani Brda (Topčiderskog, prim. aut). Ni u Crvenoj zvezdi, gde je tako dugo i uspešno radio posao generalnog sekretara, ni u Partizanu. Sa njegovim odlaskom nestala je gospodština u komunikaciji naša dva najveća kluba, pa je ova izrečena uvreda samo vrh jednog kontinuiranog procesa urušavanja pravih vrednosti - kaže Milorad Kosanović za Danas.

Vladimir Cvetković Cvele
Vladimir Cvetković Cvelefoto: Beta/Branislav Božić

On smatra da pomenuti nastup u javnosti jednog čoveka ne bi trebalo posmatrati kao izolovan slučaj.

- Nažalost, ovo je mnogo više od lične prostote i bahatosti. Ipak je on istaknuti eksponent politike i manira šampiona države, pri čemu ne bi trebalo štedeti ni vrhušku Partizana. Sve je to na isti kalup - smatra poznati stručnjak u penziji.

Milorad Kosanović
foto: Starsport©

Osim komunikacije izvan najelementarnijeg bontona, Kosanovića iritira i permanentna povika večitih rivala na sudije.

- Umesto da se pokriju ušima od sramote, jer i jedni i drugi znaju čime se bave, imamo situaciju gde prvak i viceprvak države mere kome su arbitri više pomogli ili odmogli. Fudbal nam propada, stadioni zvrje prazni… a oni se svađaju i još to rade sve primitivnije - zaključuje Kosanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.