PETRIĆ DIŽE NOVU BURU ZBOG SUĐENJA: Nekada se pomagalo Partizanu, sada se navlači Zvezdi!
Gordan Petrić, Foto: Starsport©

KUGLICA STAJE ILI NA CRNO ILI NA CRVENO

PETRIĆ DIŽE NOVU BURU ZBOG SUĐENJA: Nekada se pomagalo Partizanu, sada se navlači Zvezdi!

Crno-beli su u jednom trenutku prišli na -5, ali su zimsku pauzu ipak dočekali sa ogromnih 10 bodova minusa u odnosu na večitog rivala

Objavljeno:

Trener Partizana, Gordan Petrić, na konferenciji za medije je sumirao utiske posle prvog dela sezone, u kom je on seo na klupu u avgustu posle smene Ilije Stolice.

Petrić kaže da je evidentno da postoji naklonost sudija ka Crvenoj zvezdi, kao i da je to imalo uticaj na trenutnu bodovnu razliku na vrhu tabele.

On se osvrnuo na detalje vezene za mečeve aktuelnog šampiona u Surdulici, Nišu, Kragujevcu i Novom Pazaru, ne osporivši da je i njegova ekipa sa lošim partijama protiv Javora i Spartaka direktno pomogla glavnom konkurentu.

Gordan Petrić
foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

Crno-beli su u jednom trenutku prišli na -5, ali su zimsku pauzu ipak dočekali sa ogromnih 10 bodova minusa u odnosu na večitog rivala.

- Ponoviću da su najveći problem srpskog fudbala Partizan i Zvezda. Očigledno je da u ovom trenutku Zvezda ima neku pomoć. Rekao sam to jer treba da učinimo sve da se ne posvađamo oko fudbala. Kao bivši igrač sam osetio da se navlačilo za Zvezdu. Kada sudija podigne tablu onako i produži meč koliko je učinio,onda se vidi da se pomaže Zvezdi u Nišu, Kragujevcu, Novom Pazaru. Sada ste u Surdulici videli, da se to dešavalo na nekom drugom nivou, Partizan bi smanjio bodovnu prednost. To je svima jasno. Nekada se pomagalo Partizanu, sada se pomaže Zvezdi. Nisam slep da to ne vidim. Ima i do nas, mogli smo bolje da igramo protiv Javora i Spartaka i da to dobijemo, ali postoji ta druga strana koja je nesporna, a tiče se o sudijskoj naklonosti Zvezdi - rekao je Petrić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.