SLIKA STANKOVIĆA SVE GOVORI, A ITALIJAN OPLEO: "Ne sećam se ružnije i praznije Sampdorije - NULA!" (FOTO)
Dejan Stanković, Foto: EPA/Simone Arveda

propast

SLIKA STANKOVIĆA SVE GOVORI, A ITALIJAN OPLEO: "Ne sećam se ružnije i praznije Sampdorije - NULA!" (FOTO)

Još više im preti selidba u niži rang, a pre samo pola godine su navijači Sampdorije pravili "sahranu" za gradskog rivala

Objavljeno:

Dejan Stanković je od dolaska na mesto trenera Sampdorije tim vodio na sedam mečeva i zabeležio učinak od jedne pobede, jednog remija i pet poraza, uz samo dva data i sedam primljenih golova.

Tako je klub iz Đenove ima još teži posao u borbi za opstanak u Seriji A nego što je bio slučaj kada je bivši trener Crvene zvezde stigao na klupu.

Preti im selidba u niži rang, a pre samo pola godine su navijači pravili "sahranu" svog gradskog rivala Đenove koju su pobedili u finišu šampionata i gurnuli u Seriju B.

Dejan Stanković
foto: EPA/Alessandro Di Marco

Italijanski mediji već najavljuju dolazak Kaludija Ranijerija umesto Srbina, a jedan novinar je posebno razočaran izgledom Sampa pod Stankovićevim vođstvom.

- Na terenu su nula. Igra, tehnički gestovi, takmičarski duh, osećaj odgovornosti, pripadnosti. Ništa. Ne sećam se ružnije, razjedinjenije i praznije Sampdorije od one koju smo videli. Ovako ne može dalje - napisao je Davide Pjasentini, novinar čuvene "Gazete".

Iako za celu situaciju ne krivi isključivo Stankovića, podelio je na Tviteru i njegovu sliku tokom finiša duela sa Lećeom (0:2) koja dovoljno govori o nemoći srpskog stručnjaka koji nema rešenja za slabe partije ekipe i verovatno i sam zna da mu je mandat istekao.

Da li je zaista tako, videćemo verovatno uskoro.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.