Dominacija igrača Lacija je vest dana u Evropi, EVROGOL odlučio Derbi Italije! (VIDEO)
Foto: AP

serija a, 23.kolo

Dominacija igrača Lacija je vest dana u Evropi, EVROGOL odlučio Derbi Italije! (VIDEO)

U ostalim nedeljnim utakmicama, Kjevo i Udineze su odigrali bez golova, dok su Empoli i Torino odigrali 1:1. Torino je tu imao priliku da pobedi, ali Jago Falke nije iskoristio penal. Sasuolo je u gostima pobedio direktnog rivala Đenovu 1:0, i sada je 14. na tabeli sa 27 bodova, dva više od svog nedlejnog rivala
Objavljeno:

Fudbaleri Lacija pobedili su u gostima Peskaru sa 6:2, u 23. kolu Serije A i tako ostali među prvih pet na tabeli, što su mesta koja vode u Evropu.

Heroj Lacija bio je Marko Parolo koji je dao četiri gola.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Lacio je golovima glavom posle prekida Parola u 10. i 14. minutu poveo sa 2:0, da bi Ahmad Benali već u 29. smanjio na 2:1. samo sedam minuta kasnije domaći tim je imao priliku da izjednači, ali je Đanluka Kaprari promašio penal. Već u 41. minutu bilo je 2:2, pošto je Gaston Bruhman posle kornera postigao gol.

Četiri gola i promašen penal u prvom poluvremenu nagovestili su šta će se dešavati u drugom. Već u 49. minutu, Sergej Milinković Savić je u šesnaestercu primio pas, spustio je loptu, ali je pogodio prečku, a na odbijenu loptu je naleteo Parolo i smestio je u mrežu za het-trik.

Čiro Imobile je već u 57. minutu povećao na 4:2 za Lacio, a onda je u 69. povisio na 5:2 i tako stavio tačku na pitanje pobednika.

Konačni rezultat postavio je Parolo golom u 77. minutu posle centaršuta Senada Lulića.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.