NAGRADA ZA SJAJNE PARTIJE: Kapiten Partizana dobio značajno PRIZNANJE, Grobari će se ODUŠEVITI!
Slobodan Urošević protiv TSC-a, Foto: Starsport©

zaslužio je

NAGRADA ZA SJAJNE PARTIJE: Kapiten Partizana dobio značajno PRIZNANJE, Grobari će se ODUŠEVITI!

Želimo da to mirno privedemo kraju i odemo na zasluženi odmor

Objavljeno:

Slobodan Urošević, kapiten Partizana, proglašen je za igrača 18. kola Superlige Srbije.

U utakmici između FK TSC i FK Partizan. Urošević je dao treći, pobedonosni gol za crno-bele u 85. minutu igre i tako svom timu doneo nova tri boda.

Vaučer kompanije "Mocart" u iznosu od 50.000 dinara namenio je Muhamedu Badiću (156 na 3030) preko organizacije "Budi human”.

- Šta da kažem, a da još nisam rekao posle utakmice u Bačkoj Topoli, osim da mi je puno srce! Toliko nam je značila ta pobeda za dalji nastavak sezone, jer ostajemo u trci za titulu. Nama se ništa ne prašta i najmanji kiks je katastrofa po tim, ali smo mi pokazali kakav timski duh vlada u svlačionici i, baš kao što je šef Petrić rekao, ne damo da nam to iko uzme - poručio je Urošević.

Slobodan Urošević, FK Partizan, FK TSC, FK TSC Bačka Topola, Superliga Srbije
foto: Starsport©

Crno-bele pred pauzu očekuju još dva susreta u ligi, nakon čega sledi pauza do proleća. - Imamo još dve utakmice do kraja. Želimo da to mirno privedemo kraju i odemo na zasluženi odmor. Tim utakmicama prilazimo itekako ozbiljno, jer imamo povređene igrače i automatski smo desetkovani u timu. Ipak, glad za pobedom je tolika da svaki igrač koji je na terenu izgara za grb Partizana - ističe Urošević.

Za kraj, kapiten Urošević je poručio:

- Drago mi je da sam izabran za igrača kola i pozivam sve na više ljudskosti i topline, a manje gneva i nesloge! - rekao je kapiten Partizana.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.