SENZACIJA U LOŽI 'MARAKANE': Misica Ankica Živković gledala Zvezdu uživo (FOTO)
Ankica Živković na stadionu "Rajko Mitić", Foto: Instagram/@zivkovic.ankica

kad je nema na terenu...

SENZACIJA U LOŽI 'MARAKANE': Misica Ankica Živković gledala Zvezdu uživo (FOTO)

Srpkinja je u septembru izabrana za najsenzacionalniju ženu na svetu

Objavljeno:

Loše vreme, razočaranje posle ispadanja iz Lige Evrope, pa nije ni čudo da Crvena zvezda nije imala veliki broj navijača u nedeljnoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana.

Ipak, jedna od onih koji su našli svoje mesto na stadionu "Rajko Mitić" bila je srpska misica!

Obučena u crveno-belu kombinaciju, Ankica Živković se "javila" sa zapadne tribine najvećeg srpskog stadiona na kom je Zvezda dobila Mladost rezultatom 2:0.

Ankica se nedavno takmičila na Mis Azija Golnal 2022. i sredinom septembra izabrana je za najsenzacionalniju ženu na svetu na takmičenju u Maleziji (Miss Asia Global Sensational).

Rođena je 2002. godine u Kragujevcu i završila je osnovnu baletsku školu “Lujo Davičo.” Trenutno studira dva fakulteta - Pravni fakultet i Projektni i inovacioni menadžment za koji je dobila stipendiju na izboru za Miss Srbije od kompanije Miss Yu.

Ankicu inače zovu "srpska Brižit Bardo", a pored dva fakulteta koja uspešno završava u roku, ima svoju modnu liniju koju je osnovala pre nešto više od dve godine.

Ankica Živković
foto: Instagram/@zivkovic.ankica

- Uvek sam težila ka tome da budem drugačija i posebna. Neko sam ko više potencira duhovnu lepotu od same fizičke. Volim da kad progovorim ostavim čvrst utisak, zato i vredno radim na sebi. Kad radite na sebi tu uvek ima posla - rekla je Ankica letos u razgovoru za Telegraf.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.