POMEŠANA OSEĆANJA! Urošević žali za prvim mestom, ali smatra da je ostvaren cilj koji je bio zacrtan!
Slobodan Urošević, Foto: Starsport©

moglo je i bolje!

POMEŠANA OSEĆANJA! Urošević žali za prvim mestom, ali smatra da je ostvaren cilj koji je bio zacrtan!

Fudbaleri Partizana ispustili su šansu da se direktno plasiraju u osminu finala Lige konferencija

Objavljeno: 02:34h

Kapiten Partizana Slobodan Urošević i golman Aleksandar Popović prokomentarisali su remi sa Slovackom.

Fudbaleri Partizana ispustili su šansu da se plasiraju u osminu finala Lige konferencija, ali su obezbedili učešće u šesnaestini. Urošević kaže da nije ni zadovoljan ni nezadovoljan.

- Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, ovo je prva utakmica kod kuće da nismo bili pravi, jednostavno nismo uradili neke stvari, nismo bili toliko bolji od Slovackog, nismo zaslužili pobedu, nisam ispratio rezultat tamo... 2:2 eto mogli smo do prvog mesta. Ostvarili smo cilj koji je bio zacrtan, ali mogli smo i do prvog mesta i eto nismo uspeli. Moram da budem ponosan na sve, prošli smo grupu i veliki je ovo uspeh. Nisam ni nezadovoljan ni zadovoljan - izjavio je Urošević.

Slobodan Urošević
foto: Starsport©

Česi su insistirali na fizičkoj igri, što je delovalo kao da ne odgovara crno-belima.

- Znali smo mi kako oni igraju, da igraju na snagu i dugim loptama, jednostavno nismo odgovorili na pravi način i čak bili slabiji u drugom poluvremenu i malo se opustili misleći da će se utakmica sama od sebe završiti. Idemo dalje, prošli smo, možemo da budemo zadovoljni - podvukao je Urošević.

Što se golmana Popovića tiče, njegov komentar je sledeći:

- Nismo nezadovoljni, prošli smo grupu imamo još jedno proleće u Evropi. Ostaje baš veliki žal za pobedmo. Nismo dobri bili, dopustili im nešto što nismo u prvom poluvremenu, pa su u drugom oni igrali svoju igru. Ostaje žal za pobedom i prvim mestom. Moglo je da bude bolje, nije u tome poenta. Mogao sam i ja da izbacimm loptu bolje, opet kažem prošli smo i zadovoljni i nismo bili dovoljno dobri u drugom poluvremenu - rekao je golman Partizana.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.