Peti izazov u Superligi: Lalatović je novi šef stručnog štaba Vojvodine! (FOTO)

PONOVO U CRVENO-BELOM

Peti izazov u Superligi: Lalatović je novi šef stručnog štaba Vojvodine! (FOTO)

Nakon što je napustio klupu Borca iz Čačka, Nenad Lalatović je lako došao do novog angažmana, pa će tako u narednom periodu predvoditi novosadsku Vojvodinu
Objavljeno:

Dojučerašnji trener Borca iz Čačka, Nenad Lalatović, prihvatio je poziv novosadske Vojvodine da preuzme taj klub, te je imenovan kao novi šef stručnog štaba ekipe sa "Karađorđa". Predsednik "Voše" Zoran Šćepanović za "Blic" je potvrdio da su se obe strane dogovorile, i da će Lalatović biti predstavljen u petak.

- Pronađen je zajednički jezik sa trenerom Lalatovićem koga izuzetno uvažavamo. On će igračima biti predstavljen u sredu, a zvanična promocija je u petak. U klub će dovesti svoj tim ljudi, ali isto tako će i neki naši biti u stručnom štabu - naveo je Šćepanović, prenosi "Blic". Lalatović je potpisao ugovor do juna sledeće godine, sa opcijom produžetka ukoliko zadovolji kriterijume Uprave.
Saša Pavlić Koky
- Ispao je hrabar što je preuzeo Vojvodinu u ovako teškom trenutku za klub u Superligi. Ukoliko bude bila prisutna obostrana želja za nastavkom saradnje, postoji opcija i za to - istakao je Šćepanović. Posle 17. kola u domaćem šampionatu, Vojvodina zauzima deveto mesto sa 22 boda, a Lalatović će debitovati na klupi "lala" posle reprezentativne pauze, u meču sa Javorom 21. novembra. (Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.